AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi) – portti- ja liitäntäopas

Tässä artikkelissa kerrotaan AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi) ‑mallin porteista ja liitännöistä.

AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi) sisältää useita portteja ja liitäntöjä, joilla on erilaisia toimintoja.

No alt supplied for Image No alt supplied for Image

nimi

Kuvaus

1

Tilan merkkivalo

Näyttää AirPort Expressin tilan. Lisätietoja tilan merkkivalosta on täällä.

2

Yhteysvalo

Syttyy, kun laite havaitsee yhteyden toiseen laitteeseen.

3

Virta

Tämän kautta AirPort Express voidaan liittää virtalähteeseen.

4

WAN

Tämän kautta voidaan liittää DSL- tai kaapelimodeemi tai liittää laite olemassa olevaan Ethernet-verkkoon.

5

LAN

Tämän kautta voidaan liittää Ethernet-laitteita, kuten tulostimia, kytkimiä ja tietokoneita.

6

USB

Tämän kautta voidaan liittää USB-tulostin.

7

Analoginen ja optinen digitaalinen äänilähtö

Tämän kautta AirPort Express voidaan liittää stereo- tai aktiivikaiuttimiin.

8

Nollauspainike

Tämän avulla AirPort Express voidaan nollata. Lisätietoja nollaamisesta on täällä.

Lisätietoja

Siirry Apple-tuen sivustolle, jos haluat saada lisätietoja AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi) ‑laitteestasi ja Applen verkoista.