AirPort Express 802.11n (2. sukupolvi): Portti- ja liitäntäopas

Tässä artikkelissa kerrotaan AirPort Express 802.11n:n (2. sukupolvi) porteista ja liitännöistä.

AirPort Express 802.11:ssä (2. sukupolvi) on useita portteja ja liitäntöjä, joilla on eri käyttötarkoituksia.

Nimi Kuvaus
1 Tilan merkkivalo Näyttää AirPort Expressin tilan. Lisätietoja tilan merkkivalosta on tässä artikkelissa.
2 Linkkivalo Syttyy, kun toinen laite on tunnistettu.
3 Virtaliitäntä Käytetään AirPort Expressin liittämiseen virtalähteeseen.
4 WAN-portti Käytetään DSL- tai kaapelimodeemin liittämiseen tai yhteyden muodostamiseen olemassa olevaan Ethernet-verkkoon.
5 LAN-portti Käytetään Ethernet-laitteiden (kuten tulostinten, kytkinten ja tietokoneiden) liittämiseen.
6 USB-portti Käytetään USB-tulostimen liittämiseen.
7 Analoginen ja optis-digitaalinen äänen ulostulo Käytetään AirPort Expressin liittämiseen stereoihin tai virtalähteellä varustettuihin kaiuttimiin.
8 Nollauspainike

Käytetään AirPort Expressin nollaamiseen. Lisätietoja nollaamisesta on tässä artikkelissa.

Lisätietoja

Applen tukisivulla on lisätietoja AirPort Express 802.11n:stä (2. sukupolvi) ja Apple-verkoista.