Tietoja Apple TV 5.0 -ohjelmiston turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Apple TV 5.0 -ohjelmiston turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Apple TV 5.0

• Apple TV:

Saatavilla seuraaviin: Apple TV (2. sukupolvi)

Vaikutus: libresolv-kirjastoa käyttävät ohjelmat saattoivat olla haavoittuvaisia ohjelman odottamattomalle sulkeutumiselle tai mielivaltaisen koodin suorittamiselle.

Kuvaus: DNS-resurssitietueiden käsittelyssä oli kokonaisluvun ylivuoto, joka saattoi johtaa kekomuistin vioittumiseen.

CVE-tunnus

CVE-2011-3453: IOActiven Ilja van Sprundel

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.