GarageBandin iOS-versio 1.2: Jamisession verkkoyhteyden optimointi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten verkkoyhteys optimoidaan jamisessiota varten GarageBandin iOS-versiossa.

Erilaisten verkkoyhteyksien samanaikainen käyttö voi aiheuttaa ongelmia, kun jamisessioon yritetään liittyä, tai aiheuttaa sen, että toisto tapahtuu laitteissa eri tahdissa. Verkkoyhteys voidaan optimoida seuraavien vinkkien avulla:

• Jamisession osallistujien tulisi käyttää samantyyppistä verkkoyhteyttä: joko Wi-Fiä tai Bluetoothia.

• Jos Wi-Fi-verkko on ruuhkainen, kokeile Bluetoothia.

• Jos vähintään yksi osallistuja haluaa luoda äänitallenteita Audio Recorderilla, Guitar Ampilla tai Samplerilla, Wi-Fi-verkon käyttö lyhentää äänitysten keräämiseen tarvittavaa aikaa.

Voit valita verkkoyhteyden seuraavasti:

Bluetooth

1. Avaa Asetukset-ohjelma ja laita Wi-Fi pois päältä.

2. Valitse Yleiset ja laita Bluetooth päälle.

3. Toista vaiheet 1 ja 2 kaikkien osallistujien osalta.

4. Avaa jamisession säätimet GarageBandin iOS-versiossa.

5. Luo jamisessio tai liity sellaiseen.

Wi-Fi

1. Avaa Asetukset-ohjelma ja laita Wi-Fi päälle.

2. Valitse Yleiset ja laita Bluetooth pois päältä.

3. Toista vaiheet 1 ja 2 kaikkien osallistujien osalta. Varmista, että kaikki osallistujat muodostavat yhteyden samaan Wi-Fi-verkkoon.

4. Avaa jamisession säätimet GarageBandin iOS-versiossa.

5. Valitse Haluatko laittaa Bluetoothin päälle? -valintaikkunassa Peruuta.

6. Luo jamisessio tai liity sellaiseen.