Tietoja OS X Lion 10.7.4 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Lion 10.7.4 -päivityksestä.

OS X Lion 10.7.4 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Lionin käyttäjille. Siinä on yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä ennen päivityksen asentamista. Voit käyttää siihen Time Machinea.

Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Voit tarkistaa Internetistä uusimmat Apple-ohjelmistot, kuten tämän päivityksen, valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys.

Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset tulee asentaa ennen toisia, joten suorita Ohjelmiston päivitystä, kunnes Ohjelmiston päivitykseen tulee Ohjelmisto on ajan tasalla -viesti.

Voit ladata päivityksen asentajan käsin. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Lisätietoja

Päivityksen sisältö

OS X Lion 10.7.4 -päivitys sisältää korjauksia, jotka

• ratkaisevat ongelman, jossa Avaa ikkunat uudelleen kirjauduttaessa takaisin sisään -asetus on aina valittuna
  • parantavat yhteensopivuutta joidenkin brittiläisten muun valmistajan USB-näppäimistöjen kanssa
  • ratkaisevat käyttöoikeusongelmat, joita voi aiheutua, jos Näytä tietoja -inspektorivalikkokohteen Käytä sisältyviin kohteisiin... -toimintoa käytetään kotihakemistoon (lisätietoja on tässä artikkelissa)
  • parantavat PPPoE-yhteyksien Internet-jakoa
  • parantavat välipalvelimen automaattisen kokoonpanon (PAC) tiedoston käyttöä
  • ratkaisevat ongelman, joka estää tiedostojen tallentamisen SMB-palvelimelle
  • parantavat tulostamista SMB-tulostusjonoon
  • parantavat suorituskykyä muodostettaessa yhteyttä WebDAV-palvelimeen
  • ottavat käyttöön NIS-tilien automaattisen kirjautumisen
  • lisäävät yhteensopivuuden uusien digikameroiden RAW-kuville
  • parantavat Active Directory -tileille sitomisen ja kirjautumisen luotettavuutta.
  • OS X Lion 10.7.4 -päivitys sisältää Safari 5.1.6:n, jossa on parannuksia vakauteen.

Lisätietoja tämän päivityksen turvallisuussisällöstä on osoitteessa http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.