macOS Serverin palauttaminen Time Machine -varmuuskopiosta

Lue lisätietoja macOS Serverin palauttamisesta paikallisesta Time Machine -varmuuskopiosta.

macOS Serverissä palveludata voidaan tallentaa muulle kuin käynnistystaltiolle. Time Machine -varmuuskopiosta palauttamisen vaiheet vaihtelevat sen mukaan, onko tiedot tallennettu käynnistystaltiolle tai muulle kuin käynnistystaltiolle.

Kun haluat palauttaa tiedot, palauta ne paikallisesta Time Machine -varmuuskopiosta. Jos yrität palauttaa tiedot verkkopohjaisesta Time Machine -varmuuskopiosta, kaikkia asetuksia ei palauteta oikein.

Jos palveludata on käynnistystaltiolla tai vain käynnistystaltio palautetaan

1. Varmista, että tietokoneeseen on liitetty Time Machine -varmuuskopioasema.

2. Suorita käynnistys macOS:n palautustoiminnolla Intel-pohjaisessa Macissa tai Applen sirulla varustetussa Macissa.

3. Valitse Palauta Time Machine -varmuuskopiosta ja palauta taltio noudattamalla näytön ohjeita.

Jos olet käyttänyt Mail-palvelua ennen palauttamista, laita Mail-palvelu pois päältä ja takaisin päälle Server-apissa.

Jos palveludata on muulla kuin käynnistystaltiolla tai jos sekä käynnistystaltio että muu kuin käynnistystaltio on palautettava

Nämä ohjeet koskevat tilanteita, jolloin muu kuin käynnistystaltio palautetaan tai sekä käynnistystaltio että muu kuin käynnistystaltio on palautettava Lion Serverin versiossa 10.7.3 tai sitä uudemmassa, mukaan luettuna macOS Server.

1. Varmista, että tietokoneeseen on liitetty Time Machine -varmuuskopioasema.

2. Suorita käynnistys macOS:n palautustoiminnolla Intel-pohjaisessa Macissa tai Applen sirulla varustetussa Macissa.

3. Avaa Levytyökalu ja klikkaa Jatka.

4. Jos Time Machine -asemaa ei ole salattu, siirry vaiheeseen 7.

5. Ctrl-klikkaa tai klikkaa oikealla painikkeella Time Machine -taltiota ja valitse sitten Pura salaus.

6. Anna taltion salasana ja klikkaa OK.

7. Luo uusi palveludatataltio, joka on riittävän suuri aiempien tietojesi tallentamiseen ja jolla on sama nimi kuin aiemmalla palveludatataltiolla, tai varmista, että sinulla on tällainen palveludatataltio. Jos palveludatasi on esimerkiksi tallennettu 500 Gt:n taltiolle, jonka nimi on DataHD, varmista, että sinulla on uusi, vähintään 500 Gt:n taltio nimeltä DataHD.

8. Lopeta Levytyökalu.

9. Valitse Lisäapit-valikosta Pääte.

10. Kirjoita seuraava komento yhdelle riville. KorvaaTime Machine Backup Disk with the name of your Time Machine backup disk, servername with the name of your server, and Startup Volume Name with the name of your previous startup volume.

cd /Volumes/Time Machine Backup Disk/Backups.backupdb/servername/Latest/Startup Volume Name/

11. Kirjoita seuraava komento yhdelle riville. KorvaaService Data Volume with the name of your original (and future) service data volume.

./usr/bin/tmutil restore -v ../Service Data Volume/* /Volumes/Service Data Volume

12. Sulje Pääte.

13. Jos sinun on myös palautettava käynnistystaltio, valitse Palauta Time Machine -varmuuskopiosta ja noudata näytön ohjeita.

Lisätietoja

Time Machine on macOS Serverin natiivivarmuuskopiopalvelu. macOS Server sisältää myös ServerBackup-prosessin, joka toimii Time Machinen kanssa. ServerBackup varmuuskopioi Open Directoryn päivittäin (jos se on päällä). Nämä päivittäiset varmuuskopiot sisältyvät Serverin Time Machine -varmuuskopioon. ServerBackup osallistuu myös palvelinpalvelujen palautukseen, joka suoritetaan ensimmäisen käynnistyksen aikana palvelimen palautuksen jälkeen. Se palauttaa palvelinpalvelut ja tietokannat paikoilleen, kun palvelin on käynnistynyt.