Kurssien käyttö ja hallinta verkossa iTunes U:n avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan iTunes U:n käytöstä. Kyseessä on ohjaajille tarkoitettu verkkopohjainen työkalu, jolla voi luoda kursseja sekä hallita oppitunteja ja tehtäviä.

Tarkista ensin seuraavat vaatimukset:

• Kelvollinen Apple ID (lue lisää Apple ID:stä)
  • Safari 7 tai uudempi Macissa
  • Mozilla Firefox 29 tai uudempi Macissa tai Windows-tietokoneessa
  • Google Chrome 34 tai uudempi Macissa tai Windows-tietokoneessa

Siirry iTunes U:hun seuraavasti:

1. Avaa selaimessa iTunes U -portaali.
    iTunes U -sivu
  2. Kirjaudu käyttämällä Apple ID:täsi ja salasanaasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen klikkaamalla Luo sellainen nyt -painiketta sisäänkirjautumissivulla.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa kurssien luomisen.
    iTunes U Course Manager

Kun luot, suunnittelet ja muokkaat kurssia, voit kopioida kurssin linkin sähköpostiviestiin osoittamalla hallintapaneelissa Settings (Asetukset) -painiketta ja käyttämällä ilmoittautumiskoodia. Voit lähettää sähköpostiviestin iPadiin, iPhoneen tai iPod touchiin ja esikatsella ja kokeilla kurssia oppilaan näkökulmasta ennen kuin jaat sen muille. Kun olet valmis jakamaan kurssin muille, jaa kurssin linkki oppilaille ja muille käyttäjille käyttämällä ilmoittautumiskoodia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.