Kurssien käyttö ja hallinta verkossa iTunes U:n avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan iTunes U:n käytöstä. Kyseessä on ohjaajille tarkoitettu työkalu, jolla voi luoda kursseja sekä hallita oppitunteja ja tehtäviä verkossa.

Perehdy ennen aloittamista seuraaviin vaatimuksiin:

• Kelvollinen Apple ID (lue lisää Apple ID:stä)
  • Safari 7 tai uudempi Macissa
  • Mozilla Firefox 29 tai uudempi Macissa tai Windows-tietokoneessa
  • Google Chrome 34 tai uudempi Macissa tai Windows-tietokoneessa

Siirry iTunes U:hun seuraavasti:

1. Avaa selaimessa iTunes U -portaali.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen klikkaamalla Luo sellainen nyt -painiketta sisäänkirjautumissivulla.
  3. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit aloittaa kurssien luonnin.

Kun luot, suunnittelet ja muokkaat kurssia, Dashboardin Asetukset-painikkeen alla olevalla Ilmoittautumiskoodi-toiminnolla voit kopioida kurssin linkin sähköpostiviestiin, lähettää sähköpostiviestin iPadiin, iPhoneen tai iPod touchiin sekä esikatsella ja testata kurssin oppilaan näkökulmasta, ennen kuin jaat kurssin muiden kanssa. Kun olet valmis jakamaan kurssin muille, jaa kurssin linkki oppilaille ja muille käyttäjille Ilmoittautumiskoodi-toiminnolla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.