iBooks Author -kirjojen suorituskyvyn optimointi

iBooks Authorilla voi luoda runsaasti mediaa sisältäviä kirjoja, jotka ovat yhteensopivia iBooksin kanssa. Suurten kirjojen esikatselu, vienti tai julkaisu voi kestää pitkään. Tämän artikkelin ohjeiden avulla voit optimoida kirjojesi suorituskyvyn.

Kuvien käyttäminen

• Käytä JPG-muotoa läpinäkymättömiin ja PNG-muotoa läpinäkyviin rasterikuviin aina kun mahdollista.
  • Ennen kuin tuot kuvat iBooks Authoriin, muuta niiden kokoa, rajaa ne ja käännä ne tarvittaessa.
  • Jos haluat käyttää kirjassasi korkeatarkkuuksisia kuvia, lisää ne vasta kun kirja on miltei valmis.

Kuvan koko riippuu lukijoidesi käyttämästä näytöstä. Lue, miten voit optimoida iBooks Authorilla luodut kirjat Retina-näytöllä varustetuille ja muille laitteille.

Videoiden käyttäminen

Yleisiä vinkkejä

• Järjestele kirja lukuihin, joissa on osioita. Vältä suurten osioiden ja lukujen luomista.
  • Vältä liian monen widgetin lisäämistä yhdelle sivulle.
  • iBooks Storessa voi julkaista enintään kahden gigatavun kokoisia kirjoja. Vaikka voit levittää suurempia kirjoja veloituksetta muiden kanavien kautta, pidä koko pienenä parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja suorituskykyongelmien välttämiseksi.
  • iBooks Authorin esikatselutoiminnon sijaan voit myös viedä kirjan iBooks-tiedostona. Kopioi tiedosto iPadiin iTunesin kautta.