Time Machine: Varmuuskopioiden siirtäminen nykyiseltä varmuuskopioasemalta uuteen varmuuskopioasemaan

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit siirtää nykyiset Time Machine -varmuuskopiosi Time Machine -varmuuskopiointiin käytettävään uuteen asemaan.

Jos haluat vaihtaa Time Machine -varmuuskopioasemaa, siirrä nykyiset varmuuskopiosi näiden ohjeiden avulla.

Tarkista uuden varmuuskopioasemasi muoto

1. Liitä uusi varmuuskopioasema Maciin.
  2. Avaa Levytyökalu (Lisäohjelmat-kansiossa).
  3. Valitse Levytyökalusta uuden aseman kuvake. Varmista, että siinä on GUID-osio ja että se on alustettu Mac OS laajennettu (kirjaava) -muodossa. Voit tarkistaa asian Levytyökalu-ikkunan alalaidasta Muoto:-riviltä. Jos uusi varmuuskopioasemasi ei ole tässä muodossa, alusta se uudelleen käyttämällä Mac OS laajennettu (kirjaava) -muotoa ja GUID-osiota. Jos uudessa asemassa on tärkeitä tietoja, varmuuskopioi ne ennen alustamista.

Aseta uuden varmuuskopioaseman käyttöoikeudet

1. Avaa uusi Finder-ikkuna.
  2. Osoita uuden varmuuskopioaseman kuvaketta Finder-ikkunan sivupalkissa.
  3. Valitse Arkisto-valikosta Näytä tietoja.
  4. Varmista, että Näytä tietoja -ikkunan Jako ja oikeudet -osion alalaidassa oleva Älä huomioi taltion omistajamäärityksiä -kohta ei ole valittuna.

Laita Time Machine tilapäisesti pois päältä

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Osoita Järjestelmäasetukset-ikkunassa olevaa Time Machine -kuvaketta.
  3. Liu'uta Time Machine -kytkin pois päältä -asentoon.

Kopioi varmuuskopiotiedot alkuperäiseltä asemaltasi uuteen asemaasi

1. Avaa uusi Finder-ikkuna. Osoita Finderin sivupalkissa alkuperäisen varmuuskopioaseman kuvaketta.
  2. Avaa uusi Finder-ikkuna. Osoita Finderin sivupalkissa uuden varmuuskopioaseman kuvaketta.
  3. Vedä Backups.backupdb -kansio alkuperäiseltä varmuuskopioasemalta uuden varmuuskopioaseman ylimmälle tasolle.
  4. Anna ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana ja aloita kopiointi valitsemalla OK.

Varmuuskopiotietojen kopiointi saattaa kestää jonkin aikaa varmuuskopion koosta riippuen.

Aseta Time Machine käyttämään uutta asemaasi

1. Kun kopiointi on valmis, avaa Time Machine -järjestelmäasetukset.
  2. Osoita Time Machine -asetusikkunassa Valitse levy.
  3. Valitse uusi varmuuskopioasema ja valitse Käytä levyä.

Time Machine -varmuuskopiosi tallentuvat nyt uudelle varmuuskopioasemallesi.