iPhoto-kirjaston päivittäjä -työkalun käyttäminen

Voit valmistella kirjaston ajantasaista iPhoto-versiota tai Kuvat-apin OS X -versiota varten iPhoto-kirjaston päivittäjä -työkalulla.

Kun avaat iPhoto-apin aiemmalla versiolla luodun kirjaston, saatat nähdä viestin, jossa lukee ”Kirjastoversio on liian vanha. Päivitä kirjasto ”iPhoto-kirjasto” iPhoto-kirjaston päivittäjä -apilla, joka on saatavilla Applelta.”

iPhoto-kirjaston päivittäjä valmistelee kirjastot iPhoto ’08:sta (7.x) tai sitä vanhemmasta versiosta, jotta voit käyttää niitä iPhoton nykyisellä versiolla tai OS X:n Kuvat-apilla. Jos kirjasto on luotu iPhoto '09:llä (8.x) tai sitä uudemmalla, tämän työkalun käyttö ei ole tarpeen.

iPhoto-kirjaston päivittäjä -työkalun käyttäminen

1. Lataa ja asenna työkalu. Kun näet vihreän valintamerkin Asennus onnistui -kohdan yläpuolella, klikkaa Sulje.

2. Valitse Finderissa Siirry-valikko ja sitten Lisäapit.

3. Avaa iPhoto-kirjaston päivittäjä Lisäapit-kansiosta.

4. Jos ikkunassa näkyvä kirjasto ei ole se, jonka haluat päivittää, klikkaa Valitse kirjasto ja valitse oikea iPhoto-kirjasto.

5. Päivitä kirjastosi klikkaamalla Jatka.

6. Kun näet ilmoituksen ”Kirjasto voidaan nyt päivittää iPhoto-apin nykyisellä versiolla. Haluatko käynnistää iPhoto-apin?”, klikkaa Poistu.

Voit nyt käyttää päivitettyä kirjastoa iPhoto '11:ssä (9.x) tai sitä uudemmissa versiossa. Jos tietokoneessasi on OS X Yosemite v10.10.3 tai sitä uudempi, voit vaihtoehtoisesti siirtää kirjastosi Kuvat-apin OS X -versioon.