iPhoto-kirjaston päivittäjä -työkalun käyttö

Voit valmistella kirjaston ajantasaista iPhoto-versiota tai Kuvat-ohjelman OS X -versiota varten iPhoto-kirjaston päivittäjä -työkalulla.

Kun avaat aiemmalla iPhoto-versiolla luodun kirjaston, näkyviin saattaa tulla seuraava viesti: "Kirjastoversio on liian vanha. Päivitä kirjasto 'iPhoto-kirjasto' iPhoto-kirjaston päivittäjä -ohjelmalla, joka on saatavilla Applelta."

iPhoto-kirjaston päivittäjä valmistelee iPhoto '08:sta (7.x) tai aiemmasta peräisin olevat kirjastot, jotta voit käyttää niitä ajantasaisen iPhoto-version tai Kuvat-ohjelman OS X -version kanssa. Jos kirjasto on luotu iPhoto '09:llä (8.x) tai sitä uudemmalla iPhoto-versiolla, et tarvitse tätä työkalua.

iPhoto-kirjaston päivittäjä -työkalun käyttö

1. Lataa työkalu ja asenna se. Kun Asennus onnistui -kohdan yläpuolella on vihreä valintamerkki, valitse Sulje.
  2. Valitse Finderin Siirry-valikosta Lisäohjelmat.
  3. Avaa Lisäohjelmat-kansiosta iPhoto-kirjaston päivittäjä.
  4. Jos päivitettävää kirjastoa ei näy ikkunassa, osoita Valitse kirjasto -painiketta ja valitse oikea iPhoto-kirjasto.
  5. Päivitä kirjasto osoittamalla Jatka-painiketta.
  6. Valitse Lopeta, kun seuraava viesti tulee näkyviin: "iPhoton ajantasainen versio voi nyt päivittää kirjastosi. Haluatko käynnistää iPhoton?"

Voit nyt käyttää päivitettyä kirjastoa iPhoto '11:ssä (9.x) tai sitä uudemmassa iPhoto-versiossa. Jos tietokoneessasi on OS X Yosemite 10.10.3 tai sitä uudempi OS X -versio, voit vaihtoehtoisesti siirtää kirjastosi Kuvat-ohjelman OS X -versioon.