Tietoja AirPort Time Capsulen ja AirPort-tukiaseman (802.11n) laiteohjelmistoversio 7.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan AirPort Time Capsulen ja AirPort-tukiaseman (802.11n) laiteohjelmistoversio 7.6:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

AirPort Time Capsulen ja AirPort-tukiaseman (802.11n) laiteohjelmistoversio 7.6

• Saatavilla seuraaviin: 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Extreme -tukiasema, 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Express -tukiasema, AirPort Time Capsule

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaisia komentoja haitallisten DHCP-vastausten avulla.

Kuvaus: dhclient salli etähyökkääjän suorittaa mielivaltaisia komentoja shell-metamerkkien avulla, jotka olivat DHCP-viestissä olleessa palvelinnimessä. Tämä ongelma on ratkaistu poistamalla shell-metamerkit dhclient-komentosarjassa.

CVE-ID

CVE-2011-0997: ISC:n parissa työskentelevät SUSE Security Teamin Sebastian Krahmer ja Marius Tomaschewski

Huomautus koskien laiteohjelmistoversio 7.6:n asentamista

Laiteohjelmistoversio 7.6 asennetaan AirPort Time Capsuleen tai 802.11n-tekniikkaa käyttävään AirPort-tukiasemaan laitteen mukana toimitetun AirPort-työkalun avulla.

On suositeltavaa asentaa AirPort-työkalu 5.5.3 tai uudempi ennen laiteohjelmistoversioon 7.6 päivittämistä.

AirPort-työkalu 5.5.3 tai uudempi on saatavilla Applen ohjelmistolataussivustolta osoitteesta http://support.apple.com/fi_FI/downloads/.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.