Tietoja AirPort Time Capsulen ja AirPort-tukiaseman (802.11n) laiteohjelmistoversio 7.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan AirPort Time Capsulen ja AirPort-tukiaseman (802.11n) laiteohjelmistoversio 7.6:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

AirPort Time Capsulen ja AirPort-tukiaseman (802.11n) laiteohjelmistoversio 7.6

• Saatavilla seuraaviin: 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Extreme -tukiasema, 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Express -tukiasema, AirPort Time Capsule

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaisia komentoja haitallisten DHCP-vastausten avulla.

Kuvaus: dhclient salli etähyökkääjän suorittaa mielivaltaisia komentoja shell-metamerkkien avulla, jotka olivat DHCP-viestissä olleessa palvelinnimessä. Tämä ongelma on ratkaistu poistamalla shell-metamerkit dhclient-komentosarjassa.

CVE-ID

CVE-2011-0997: ISC:n parissa työskentelevät SUSE Security Teamin Sebastian Krahmer ja Marius Tomaschewski

Huomautus koskien laiteohjelmistoversio 7.6:n asentamista

Laiteohjelmistoversio 7.6 asennetaan AirPort Time Capsuleen tai 802.11n-tekniikkaa käyttävään AirPort-tukiasemaan laitteen mukana toimitetun AirPort-työkalun avulla.

On suositeltavaa asentaa AirPort-työkalu 5.5.3 tai uudempi ennen laiteohjelmistoversioon 7.6 päivittämistä.

AirPort-työkalu 5.5.3 tai uudempi on saatavilla Applen ohjelmistolataussivustolta osoitteesta http://support.apple.com/fi_FI/downloads/.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.