OS X Lionin ja Mac OS X 10.6:n järjestelmävaatimukset

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Lionin ja Mac OS X 10.6:n järjestelmävaatimuksista.

OS X Lionin järjestelmävaatimukset

Lionin järjestelmävaatimukset ovat seuraavat:

• Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-prosessori
  • Mac OS X 10.6.6 tai uudempi (suositus 10.6.8), jos asennus suoritetaan Mac App Storen kautta
  • 7 gigatavua vapaata levytilaa
  • 2 gigatavua RAM-muistia.

Jos Mac ei täytä näitä vaatimuksia, se on päivitettävä ennen Lionin asentamista.

Lisätietoja on OS X Lionin teknisissä tiedoissa.

Mac OS X 10.6 Snow Leopardin järjestelmävaatimukset

Snow Leopardin ensiasennukseen tarvitaan Mac, jossa on

• Intel-prosessori
  • sisäinen tai ulkoinen DVD-asema tai DVD- tai CD-jako
  • vähintään 1 gigatavu RAM-muistia (RAM-muistia on hyvä olla enemmän)
  • sisäinen näyttö tai näyttö, joka on yhdistetty tietokoneen tukemaan Applen toimittamaan näytönohjaimeen
  • vähintään 5 gigatavua vapaata levytilaa (7 gigatavua, jos kehittäjätyökalut asennetaan).

Lisätietoja on Mac OS X 10.6 Snow Leopardin asennus- ja käyttöönotto-oppaassa.