Roskapostikansion pitäminen yhdenmukaisena iCloud Mailissa ja macOS:ssä

Jos luet iCloud-sähköposteja macOS Mailin avulla, roskapostikansion sisältö ei ehkä ole sama kuin silloin, kun tarkistat iCloud-sähköpostin muualta. Toimi tällöin seuraavien ohjeiden mukaan.

Näin voit pitää molempien roskapostikansioiden sisällön samana iCloud Mailissa ja macOS Mailissa:

1. Avaa Mail-ohjelma Macissa.
  2. Valitse Mail > Asetukset.
  3. Avaa Roskapostit-välilehti. Valitse Salli roskapostin suodatus ja Siirrä se Roskapostit-laatikkoon.
    Roskapostisuodatuksen käyttöönotto Macissa
  4. Klikkaa Käyttäjät.
  5. Valitse iCloud-sähköpostitilisi vasemmalta.
  6. Klikkaa Postilaatikon toiminta ja klikkaa sitten Roskapostit-postilaatikon vieressä olevaa valikkoa. Valitse valikon iCloud-kohdasta Roskaposti.
    Macin avattava Roskaposti-valikko

Kaikki roskapostiksi merkityt viestit tallennetaan nyt iCloud-palvelimelle. Näin ne näkyvät sekä macOS:n että iCloud Mailin roskapostikansiossa. Jos poistat viestin jommastakummasta kansiosta, se poistetaan pysyvästi.

Koska iCloud-palvelimella olevat roskapostit vähentävät iCloudissa käytettävissä olevaa tallennustilaa, roskapostiviestit kannattaa poistaa säännöllisesti. Roskapostikansiossa olevat viestit poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.