Bluetooth: Apple Wireless Mouse -hiiren ja Magic Trackpad -ohjauslevyn käyttöönotto käyttöönottoapurin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Apple Wireless Mouse -hiiri tai Magic Trackpad -ohjauslevy otetaan käyttöön, jos USB-hiiri ei ole käytettävissä käyttöönottoapurin aikana.

1. Käynnistä Mac.
  2. Jos USB-hiirtä ei tunnisteta, Mac käynnistyy Bluetooth-ohjauslevyn tai -hiiren käyttöönottoapuriin. Näytössä pitäisi olla vuorotellen ohjauslevyn ja hiiren kuva, kuten alla.
    Ohjauslevy päälläHiiri päällä
  3. Etenemisilmaisin (pyörä) näytön alalaidassa kertoo, että tietokone etsii Bluetooth-ohjauslevyä tai -hiirtä.
  4. Kytke ohjauslevy tai hiiri päälle, jotta se olisi löydettävissä.
  5. Näytön alalaidan etenemispalkki poistuu näkyvistä, kun tietokone on tunnistanut Bluetooth-ohjauslevyn tai -hiiren.
  6. Näytön oikeaan alalaitaan tulee jatkamispainike , ja ohjauslevyn ja hiiren kuvat näkyvät edelleen vuorotellen.
    Huomautus: jos jatkamispainiketta ei osoiteta 60 sekunnin kuluessa, tietokone siirtyy seuraavaan tunnistettuun Bluetooth-osoitinlaitteeseen.
  7. Osoita jatkamispainiketta hiirellä tai ohjauslevyllä ja suorita parinmuodostus loppuun.

Lisätietoja

Tarkat ohjeet hiiren ja ohjauslevyn käyttöönottoon ovat artikkelissa Bluetooth: Apple Wireless Mouse -hiiren ja Magic Trackpad -ohjauslevyn käyttöönotto. Voit myös lukea lisää Macin ja toisen tietokoneen näppäimistön parinmuodostuksesta.