Oman kuvavirran ja jaettujen albumeiden rajoitukset

iCloudissa on rajoitettu omaan kuvavirtaan tai jaettuihin albumeihin tunnissa, päivässä ja kuukaudessa lähetettävien kuvien määrää tahattoman ja liiallisen käytön estämiseksi.

Oman kuvavirran lähettämisrajat

Seuraavat omaa kuvavirtaa koskevat rajat perustuvat siihen, miten lähetysten odotetaan ajoittuvan. Oman kuvavirran lähetysrajat ovat seuraavat:

• Latauksia omaan kuvavirtaan tunnissa: 1 000 kuvaa.
  • Latauksia omaan kuvavirtaan päivässä: 10 000 kuvaa.
  • Latauksia omaan kuvavirtaan kuukaudessa: 25 000 kuvaa.

Jos ylität näistä rajoista yhden, lähetyksesi omaan kuvavirtaan keskeytyy tilapäisesti, ja laitteessasi saattaa näkyä ilmoitus. Lähetyksesi jatkuvat automaattisesti, kun et enää ylitä rajaa (esimerkiksi tunnin kuluttua tai seuraavana päivänä).

Jakoehdotusten rajoitukset

Jakoehdotukset on rajoitettu 5 000 kohteeseen, ja jaettujen resurssien enimmäiskoko on 1 Gt.

Jaettujen albumeiden rajoitukset

Jaettujen albumeiden tunti- ja päiväkohtaiset rajat ovat seuraavat:

• Kuvia ja videoita yhdeltä osallistujalta kaikista jaetuista albumeista tunnissa yhteensä enintään: 1 000.
  • Kuvia ja videoita yhdeltä osallistujalta kaikista jaetuista albumeista päivässä yhteensä enintään: 10 000.

Nämä jakorajoitukset eivät vaikuta yllä mainittuihin latausrajoituksiin. Voit esimerkiksi samana päivänä lähettää 10 000 kuvaa omaan kuvavirtaan ja sitten jakaa kyseiset 10 000 kuvaa tai 10 000 muuta kuvaa.

Jaettuja albumeita koskevat lisäksi seuraavat rajoitukset:

• Omistajan jakamia jaettuja albumeita enintään: 200.
  • Käyttäjän tilaamia jaettuja albumeita enintään: 200.
  • Tilaajia jaetulla albumilla enintään: 100 (kunkin jaetun albumin tilaajien määrä).
  • Kuvia ja videoita kaikilta osallistujilta jaettua albumia kohden yhteensä enintään: 5 000.
  • Kommentteja jaetun albumin kuvassa tai videossa enintään: 200 (kommentti voi olla tykkäys tai tekstiä).
  • Merkkejä kommentissa enintään: 1 024.
  • Jaetun albumin omistajan lähettämiä kutsuja päivässä enintään: 200.

Lisätietoja

Lue lisätietoja omasta kuvavirrasta ja jaetuista albumeista.

Omaan kuvavirtaan tai jaettuihin albumeihin lähetetyt kuvat eivät vie iCloud-tallennustilaasi. Omaan kuvavirtaan lähetetyt kuvat säilyvät iCloudissa 30 päivää, jotta laitteesi ehtivät varmasti ladata ne iCloudista. Lue, miten voit tallentaa omassa kuvavirrassa tai jaetussa albumissa olevat kuvat laitteeseesi.

Tuetut tiedostotyypit ovat seuraavat:

• Oman kuvavirran tukemat kuvat: JPEG, TIFF, PNG ja useimmat RAW-muodot.
  • Jaettujen albumeiden video- ja tiedostomuodot: MP4- ja QuickTime-tiedostotyypit ja H.264- ja MPEG-4-videotiedostomuodot. Videoiden pituus voi olla enintään 15 minuuttia.

Muista seuraavat seikat tuodessasi kuvia:

• Kun tuot kuvia iPadiin tai iPhoneen kameraliitäntäpaketin avulla, kuvat tallentuvat suoraan Kuvat-välilehdelle. Jos oma kuvavirta on päällä ja laite on langattomassa verkossa, jokin yllä mainituista rajoista voi ylittyä. Laita oma kuvavirta pois päältä, kun tuot kuvia iPadiin tai iPhoneen kameraliitäntäpaketin avulla, jotta näin ei käy.
  • Kun tuot iPhotoon tai Apertureen paljon kuvia, jokin yllä mainituista rajoista voi ylittyä, jos oman kuvavirran asetuksista on valittu automaattinen lähetys. iPhoto ja Aperture keskeyttävät lähettämisen omaan kuvavirtaan, kun yläraja on saavutettu. Lähettämistä jatketaan automaattisesti seuraavana tuntina, päivänä tai kuukautena sen mukaan, mikä raja saavutettiin.
  • Jos olet ottanut iCloud-kuvat käyttöön iOS 8.3 -laitteessa tai OS X Yosemite 10.10.3:ssa, uusimmat kuvat lähetetään omaan kuvavirtaan. Näin ne jaetaan sellaisten laitteiden kanssa, jotka eivät käytä iCloud-kuvia. Oman kuvavirran kuvat lisätään automaattisesti Kaikki kuvat -albumiin laitteissa, joissa iCloud-kuvat on käytössä.

Tallennustilarajoitusten vuoksi Apple TV saattaa näyttää vain uusimmat kuvat.