Mac mini (vuoden 2011 puoliväli): Muistimääritykset ja -päivitykset

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä muistia Mac minissä (vuoden 2011 puoliväli) voi käyttää.

Mac mini (vuoden 2011 puoliväli) -tietokoneissa on kaksi sisäistä muistipaikkaa. Muistipaikoissa voidaan käyttää tavallisia PC3-10600 DDR3 204-nastaisia SO-DIMM-moduuleita, joilla on seuraavat määritykset:

• PC3-10600 DDR3

• puskuroimaton

• ei-pariteetti

• 204-nastainen moduuli

• 1 333 MHz.

Kummassakin muistipaikassa voidaan käyttää 1, 2 tai 4 gigatavun RAM-moduuleja.

DIMM-moduulit, joissa on seuraavat ominaisuudet, eivät toimi näiden Mac mini -mallien kanssa:

• rekisteröity tai puskuroitu

• PLL:t

• ECC

• pariteetti

• EDO RAM.

Lisätietoja

Lue lisää muistin lisäämisestä Mac miniin (vuoden 2011 puoliväli).