Mac mini (vuoden 2011 puoliväli): Muistimääritykset ja -päivitykset

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä muistia Mac minissä (vuoden 2011 puoliväli) voi käyttää.

Mac mini (vuoden 2011 puoliväli) -tietokoneissa on kaksi sisäistä muistipaikkaa. Muistipaikoissa voidaan käyttää tavallisia PC3-10600 DDR3 204-nastaisia SO-DIMM-moduuleita, joilla on seuraavat määritykset:

• PC3-10600 DDR3
  • puskuroimaton
  • ei-pariteetti
  • 204-nastainen moduuli
  • 1 333 MHz.

Kummassakin muistipaikassa voidaan käyttää 1, 2 tai 4 gigatavun RAM-moduuleja.

DIMM-moduulit, joissa on seuraavat ominaisuudet, eivät toimi näiden Mac mini -mallien kanssa:

• rekisteröity tai puskuroitu
  • PLL:t
  • ECC
  • pariteetti
  • EDO RAM.