OS X Lion: Asiakastietokoneiden sitominen vain luku -muotoisiin Active Directory -toimialueen ohjauskoneisiin

OS X Lion -asiakastietokoneisiin pitää päivittää OS X Lion 10.7.3 tai uudempi, jotta ne voi sitoa Active Directoryyn vain luku -muotoisten toimialueen ohjauskoneiden ollessa käytössä.

Päivitä asiakastietokoneisiin OS X Lion 10.7.3 tai uudempi.

Lisätietoja

Ongelman kiertäminen OS X Lion -asiakastietokoneissa, joihin ei voi vielä päivittää OS X Lion 10.7.3:a

Luo ensin tietokoneen tili Active Directoryssa, jotta siihen sitominen on mahdollista, kun vain luku -muotoisia toimialueen ohjauskoneita on käytössä. Varmista sitten Active Directoryn käyttäjät ja tietokoneet -hallintakonsolin avulla, että tietokoneen tili on kopioitu kaikkiin vain luku -muotoisiin toimialueen ohjauskoneisiin.