Active Directory -työkalujen käyttäminen ryhmäjäsenyyksien hallintaan

OS X:ssä on Hakemistoeditori, jonka avulla voi tarkastella ja käsitellä ulkoisen hakemiston määritteitä. Tätä työkalua ei kuitenkaan voi käyttää Active Directory -käyttäjien ryhmäjäsenyyksien muokkaamiseen.

Jos haluat muuttaa Active Directory -käyttäjien tai -ryhmien ryhmäjäsenyyksiä, käytä nimenomaisesti Active Directorylle tarkoitettuja työkaluja.

Eräs tällainen työkalu on Active Directoryn käyttäjät ja tietokoneet -MMC-laajennus, josta on lisätietoja tällä Microsoftin sivulla.

dscl- tai dseditgroup-komentorivityökalua voi käyttää Active Directory -ryhmän jäsenyyden tarkastelemiseen, mutta ei sen muokkaamiseen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.