Tietoja suojauspäivityksestä 2011-003

Tässä asiakirjassa kerrotaan suojauspäivityksestä 2011-003.

Tässä asiakirjassa kerrotaan suojauspäivityksestä 2011-003. Päivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Suojauspäivitys 2011-003

• Tiedostokaranteeni

Saatavuus: Mac OS X 10.6.7 ja Mac OS X Server 10.6.7.

Vaikutus: Määritelmä lisätty.

Kuvaus: OSX.MacDefender.A-määritelmä on lisätty tiedostokaranteenin haittaohjelmatarkistukseen. Lisätietoja tiedostokaranteenista on tässä tukitietokannan artikkelissa: http://support.apple.com/kb/HT3662?viewlocale=fi_FI.

• Tiedostokaranteeni

Saatavuus: Mac OS X 10.6.7 ja Mac OS X Server 10.6.7.

Vaikutus: Tunnettujen haittaohjelmamääritelmien päivittäminen automaattisesti.

Kuvaus: Järjestelmä tarkistaa päivittäin, onko tiedostokaranteenin haittaohjelmamääritelmille saatavilla päivityksiä. Ominaisuuden voi poistaa käytöstä suojausasetusten Päivitä turvallisten latausten luettelo automaattisesti -valintaneliöstä. Lisätietoja on tässä tukitietokannan artikkelissa: http://support.apple.com/kb/HT4651?viewlocale=fi_FI.

• Haittaohjelmien poisto

Saatavuus: Mac OS X 10.6.7 ja Mac OS X Server 10.6.7.

Vaikutus: MacDefender-haittaohjelman poisto, jos se havaitaan tietokoneessa.

Kuvaus: Tämä päivitys etsii ja poistaa asennuksen yhteydessä MacDefender-haittaohjelman tunnetut muunnelmat. Jos tunnettu muunnelma havaitaan ja poistetaan tietokoneesta, käyttäjälle ilmoitetaan asiasta varoitusviestillä, kun päivitys on asennettu. Lisätietoja on tässä tukitietokannan artikkelissa: http://support.apple.com/kb/HT4651?viewlocale=fi_FI.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.