iWorkin iOS-versio: Yhteensopivat fontit

iWorkin iOS-version kanssa yhteensopivat laitteet tukevat yli 40 fonttia ja fonttiperhettä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Kun tuotavassa dokumentissa käytetään fonttia, joka ei ole käytettävissä yhteensopivassa iOS-laitteessa, iWorkin iOS-versiossa käytetään Helvetica-fonttia.

Tarkista iOS-laitteessa seuraavasti, mitä fontteja voit käyttää iWorkissa:

1. Avaa jokin iWork-ohjelma iOS-laitteessa.
  2. Valitse tekstiä tai napauta tekstinsyöttökentässä.
  3. Napauta muotoinspektoria ja valitse Tyyli-välilehti.
  4. Napauta fontin nimeä tyyli-ikkunassa, niin näet lisää vaihtoehtoja.
  5. Napauta fontin nimeä uudelleen, niin näet kaikki käytettävissä olevat fontit.

Huomautus: iWorkin iOS-versio (1.7 tai uudempi) tallentaa fonttitiedot, joten ne ovat käytettävissä, kun dokumentti avataan seuraavan kerran iWorkin Mac-versiossa.

Muokattu viimeksi: