Keynote-esitysten muuntaminen esimerkiksi PDF- tai Microsoft PowerPoint -muotoon

Jos haluat avata Keynote-esityksiä muissa apeissa, muunna ne ensin Keynote-apissa. Voit avata Keynotessa myös Microsoft PowerPoint -esityksiä ja muita erityyppisiä tiedostoja.

Voit muuntaa ja avata esityksiä Keynotessa iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Macilla. Jos sinulla ei ole Apple-laitetta, voit käyttää Keynotea verkossa iCloud.comissa.

Tiedostojen muuntaminen ja avaaminen iPhonen tai iPadin Keynotessa

Voit käyttää useita erilaisia tiedostomuotoja iPhonen tai iPadin Keynotessa. Tarkista, mitkä muodot ovat yhteensopivia.

Keynote-esityksen muuntaminen iPadin tai iPhonen Keynotessa

Jos haluat avata Keynote-esityksen toisella apilla, esimerkiksi Microsoft PowerPointilla, muunna esitys soveltuvaan muotoon Keynotella.

1. Avaa esitys, jonka haluat muuntaa, ja napauta sitten Lisää-painiketta .
  2. Napauta Vie.
  3. Valitse esityksen muoto.
  4. Valitse esityksen lähetystapa, esimerkiksi Mail tai Viestit.

Tiedoston avaaminen iPhonen tai iPadin Keynotessa

Jos haluat avata esimerkiksi Microsoft PowerPoint -tiedoston iPhonen tai iPadin Keynotessa, napauta tiedostoa esitysnäkymässä. Jos esitysnäkymä ei ole näkyvissä, napauta Esitykset (iPadissa) tai paluupainikettaDokumentit-painike (iPhonessa) ja napauta sitten avattavaa tiedostoa. Jos tiedosto on himmennettynä, sen muoto ei ole yhteensopiva.

Voit avata tiedoston Keynotessa myös toisesta apista, kuten Tiedostot, tai sähköpostista:

1. Avaa toinen appi ja valitse tiedosto tai liite.
  2. Napauta Jaa-kuvaketta .
  3. Napauta Vie appiin Keynote. Alkuperäinen tiedosto säilyy ennallaan.

Kun tiedosto aukeaa, saatat saada viestin siitä, että esitys näyttää erilaiselta. Keynote ilmoittaa esimerkiksi siitä, jos fontteja puuttuu. Avaa esitys Keynotessa napauttamalla Valmis.

Keynoten Mac-versio

Voit käyttää useita tiedostomuotoja Keynoten Mac-versiossa. Tarkista, mitkä muodot ovat yhteensopivia.

Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten Mac-versiossa

Jos haluat avata Keynote-esityksen toisella apilla, esimerkiksi Microsoft PowerPointilla, muunna esitys soveltuvaan muotoon Keynotella.

1. Avaa muunnettava Keynote-esitys.
  2. Valitse Arkisto > Vie muodossa, ja valitse sitten muoto.
  3. Voit esiin tulevassa ikkunassa valita toisen muodon tai määrittää muita asetuksia. Voit esimerkiksi vaatia salasanan viedyn PDF:n avaamiseksi, valita viedyn PowerPoint-esityksen muodon tai säätää esityksen ajastusta, jos olet vienyt sen elokuvatiedostona.
  4. Klikkaa Seuraava.
  5. Anna tiedostolle nimi ja valitse sen tallennuskansio.
  6. Klikkaa Vie.

Voit lähettää tiedoston tietyssä muodossa Mailin, Viestit-ohjelman, AirDropin tai Muistiinpanot-ohjelman kautta valitsemalla Jaa > Lähetä kopio ja valitsemalla esityksen lähetystavan sekä sitten sen muodon.

Tiedoston avaaminen Keynoten Mac-versiossa

Ctrl-klikkaa Finderissa tiedostoa ja valitse Avaa ohjelmassa > Keynote. Jos Keynote on ainoa esitysohjelma Macissa, voit myös kaksoisklikata tiedostoa.

Valitse Keynoten Mac-versiossa Arkisto > Avaa, valitse tiedosto ja klikkaa sitten Avaa. Jos tiedosto on himmennettynä, se ei ole yhteensopivassa muodossa.

Kun tiedosto aukeaa, saatat saada viestin siitä, että esitys näyttää erilaiselta. Keynote ilmoittaa esimerkiksi siitä, jos fontteja puuttuu. Saatat nähdä ilmoituksia myös silloin, kun avaat Keynoten vanhemmilla versioilla luotuja esityksiä.

Keynoten iCloud-versio

Keynoten iCloud-version avulla voit avata, muokata ja jakaa tiedostoja Macin tai Windows-tietokoneen tuetulla selaimellaTarkista, mitkä tiedostomuodot ovat yhteensopivia Keynote iCloudille -ohjelman kanssa. Jos sinulla ei ole Apple-laitetta, lue ohjeet Apple ID:n luomiseen.

Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten iCloud-versiossa

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Keynote.
  3. Klikkaa esitysten hallinnassa muunnettavan tiedoston kohdalla Lisää-painiketta  ja valitse sitten Lataa kopio. Jos esitys on avoinna, klikkaa työkalupalkissa Työkalut-painiketta  ja valitse sitten Lataa kopio.
  4. Valitse esityksen muoto. Tiedostoa aletaan ladata selaimesi lataussijaintiin.

Tiedoston avaaminen Keynoten iCloud-versiossa

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Keynote.
  3. Vedä lähetettävä tiedosto selaimessa esityksen hallintaan. Tai klikkaa Lähetä-painiketta , valitse tiedosto ja klikkaa sitten Valitse.
  4. Kaksoisklikkaa tiedostoa esityksen hallinnassa.

Tiedostomuodon yhteensopivuuden tarkistaminen

Keynotessa avattavat muodot

Voit avata iPhonen, iPadin ja Macin Keynotella ja verkossa iCloud.comin Keynotella seuraavia tiedostomuotoja:

• Kaikki Keynote-versiot
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) ja Office 97 tai uudempi (.ppt)

Muodot, joihin Keynote-esitykset voi muuntaa

iPhonen tai iPadin Keynote

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF
  • Elokuva (.mov)
  • Kuvat (.jpeg, .png, tai .tiff)
  • Animoitu GIF-tiedosto

Keynoten Mac-versio:

• Keynote '09
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) ja Office 97 tai uudempi (.ppt)
  • PDF
  • Elokuva (.m4v tai .mov, muodosta riippuen)
  • HTML
  • Kuvat (.jpeg, .png, tai .tiff)
  • Animoitu GIF-tiedosto

Keynoten iCloud-versio:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF

Lisätietoja

• Keynoten iOS-versio, Keynoten Mac-versio ja Keynoten iCloud-versio käyttävät samaa tiedostomuotoa. Jos luot esityksen tai muokkaat esitystä Keynoten yhdessä versiossa, voit avata sen kaikissa muissakin Keynote-versiossa.
  • Voit päivittää Keynoten uusimman version iPhoneen tai iPadiin App Storessa. Käytä Keynoten Mac-version päivittämiseen Macin App Store -ohjelmaa.
  • Jos muunnat Keynote-esityksen Keynote ’09 -yhteensopivaksi esitykseksi, lue lisätietoja muutoksista iWork ’09:ään viemisessä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.