Keynote-esitysten muuntaminen esimerkiksi PDF- tai Microsoft PowerPoint -muotoon

Voit myös avata Microsoft PowerPoint -tiedostoja ja muita tiedostotyyppejä iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Macin Keynotessa tai verkossa osoitteessa iCloud.com.

Tiedostojen muuntaminen ja avaaminen Keynoten iOS-versiossa

Voit käyttää useita tiedostomuotoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin Keynotessa. Tarkista, mitkä muodot ovat yhteensopivia Keynoten iOS-version kanssa.

Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten iOS-versiossa

1. Avaa esitys ja napauta .
  2. Napauta Vie.
  3. Valitse esityksen muoto.
  4. Valitse esityksen lähetystapa, esimerkiksi Mail tai Viestit.

Tiedoston avaaminen Keynoten iOS-versiossa

Voit avata esimerkiksi Microsoft PowerPoint -tiedoston Keynoten iOS-versiossa napauttamalla tiedostoa esityksen hallinnassa. Jos esityksen hallinta ei ole näkyvissä, napauta Esitykset (iPad) tai Dokumentit-painike (iPhone tai iPod touch), ja napauta sitten avattavaa tiedostoa. Jos tiedosto on himmennettynä, sen muoto ei ole yhteensopiva.

Voit avata tiedoston Keynotessa myös toisesta apista, kuten Tiedostot, tai sähköpostista:

1. Avaa toinen appi ja valitse tiedosto tai liite.
  2. Napauta Jaa-painike.
  3. Napauta Vie appiin Keynote. Alkuperäinen tiedosto säilyy ennallaan.

Kun tiedosto aukeaa, saatat saada viestin siitä, että esitys näyttää erilaiselta. Keynote ilmoittaa esimerkiksi siitä, jos fontteja puuttuu. Avaa esitys Keynotessa napauttamalla Valmis.

Keynoten Mac-versio

Voit käyttää useita tiedostomuotoja Keynoten Mac-versiossa. Tarkista, mitkä muodot ovat yhteensopivia Keynoten Mac-version kanssa.

Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten Mac-versiossa

1. Avaa muunnettava Keynote-esitys.
  2. Valitse Arkisto > Vie muodossa, ja valitse sitten muoto.
  3. Voit esiin tulevassa ikkunassa valita toisen muodon tai määrittää muita asetuksia. Voit esimerkiksi vaatia salasanan viedyn PDF:n avaamiseksi, valita viedyn PowerPoint-esityksen muodon tai säätää esityksen ajastusta, jos olet vienyt sen elokuvatiedostona.
  4. Klikkaa Seuraava.
  5. Anna tiedostolle nimi ja valitse sen tallennuskansio.
  6. Klikkaa Vie.

Voit lähettää tiedoston tietyssä muodossa Mailin, Viestit-ohjelman, AirDropin tai Muistiinpanot-ohjelman kautta valitsemalla Jaa > Lähetä kopio ja valitsemalla esityksen lähetystavan sekä sitten sen muodon.

Tiedoston avaaminen Keynoten Mac-versiossa

Ctrl-klikkaa Finderissa tiedostoa ja valitse Avaa ohjelmassa > Keynote. Jos Keynote on ainoa esitysohjelma Macissa, voit myös kaksoisklikata tiedostoa.

Valitse Keynoten Mac-versiossa Arkisto > Avaa, valitse tiedosto ja klikkaa sitten Avaa. Jos tiedosto on himmennettynä, se ei ole yhteensopivassa muodossa.

Kun tiedosto aukeaa, saatat saada viestin siitä, että esitys näyttää erilaiselta. Keynote ilmoittaa esimerkiksi siitä, jos fontteja puuttuu. Saatat nähdä ilmoituksia myös silloin, kun avaat Keynoten vanhemmilla versioilla luotuja esityksiä.

Keynoten iCloud-versio

Keynoten iCloud-version avulla voit avata, muokata ja jakaa tiedostoja Macin tai Windows-tietokoneen tuetulla selaimellaTarkista, mitkä muodot ovat yhteensopivia Keynoten iCloud-version kanssa.

Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten iCloud-versiossa

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Keynote.
  3. Klikkaa esityksen hallinnassa muunnettavan tiedoston kohdalla Lisää-painike ja valitse sitten Lataa kopio. Jos esitys on avoinna, klikkaa työkalupalkissa Työkalut-painike ja valitse sitten Lataa kopio.
  4. Valitse esityksen muoto. Tiedostoa aletaan ladata selaimesi lataussijaintiin.

Tiedoston avaaminen Keynoten iCloud-versiossa

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi.
  2. Klikkaa Keynote.
  3. Vedä lähetettävä tiedosto selaimessa esityksen hallintaan. Tai klikkaa , valitse tiedosto ja klikkaa sitten Valitse.
  4. Kaksoisklikkaa tiedostoa esityksen hallinnassa.

Tiedostomuodon yhteensopivuuden tarkistaminen

Keynotessa avattavat muodot

Voit avata seuraavia tiedostomuotoja Keynoten iOS-versiossa, Keynoten Mac-versiossa ja Keynoten iCloud-versiossa:

• Kaikki Keynote-versiot
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) ja Office 97 tai uudempi (.ppt)

Muodot, joihin Keynote-esitykset voi muuntaa

Keynoten iOS-versio:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF
  • Elokuva (.mov)
  • Kuvat (.jpeg, .png, tai .tiff)

Keynoten Mac-versio:

• Keynote '09
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) ja Office 97 tai uudempi (.ppt)
  • PDF
  • Elokuva (.m4v tai .mov, muodosta riippuen)
  • HTML
  • Kuvat (.jpeg, .png, tai .tiff)

Keynoten iCloud-versio:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF

Lisätietoja

• Keynoten iOS-versio, Keynoten Mac-versio ja Keynoten iCloud-versio käyttävät samaa tiedostomuotoa. Jos luot esityksen tai muokkaat esitystä Keynoten yhdessä versiossa, voit avata sen kaikissa muissakin Keynote-versiossa.
  • Voit päivittää Keynoten nykyisen version iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin App Storessa. Käytä Keynoten Mac-version päivittämiseen Macin App Store -ohjelmaa.
  • Jos muunnat Keynote-esityksen Keynote ’09 -yhteensopivaksi esitykseksi, lue lisätietoja muutoksista iWork ’09:ään viemisessä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.