GarageBand (iOS): GarageBand (iOS) 1.0.1:n uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan GarageBand (iOS) 1.0.1:n uusista ominaisuuksista.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Äänitiedoston sijoittaminen leikepöydältä

Äänitiedosto voidaan sijoittaa ohjelmasta, joka tukee äänen kopioimista leikepöydälle. GarageBand (iOS) tukee pakkaamattomia äänitiedostoja 44,1 kHz:n näytetaajuudella ja 16 bitin syvyydellä (ääni-CD-levyjen standardi).

Toisesta ohjelmasta kopioidut äänitiedostot voi sijoittaa Audio Recorder- tai Guitar Amp -raitoihin.

Äänitiedoston sijoittaminen:

1. Siirrä toistopaikka kohtaan, josta äänitiedoston halutaan alkavan.
  2. Napauta raitaa siinä kohdassa, johon äänitiedosto halutaan sijoittaa, ja valitse Sijoita.

Voit myös napauttaa Raidat-näkymän tyhjää aluetta ja valita Sijoita. Tällöin äänitiedosto sijoitetaan uuteen tyhjään raitaan.

Äänitiedoston tuonti

Äänitiedosto voidaan tuoda tietokoneesta Raidat-näkymään. GarageBand (iOS) tukee pakkaamattomia äänitiedostoja 44,1 kHz:n näytetaajuudella ja 16 bitin syvyydellä (ääni-CD-levyjen standardi). Myös Apple Loop -silmukoita voi tuoda. Jos äänitiedoston näytetaajuutta tai bittisyvyyttä ei tueta, tiedosto ei ole käytettävissä tuonti-ikkunassa.

Äänitiedoston tuominen:

1. Lisää tuotavat äänitiedostot tietokoneessa GarageBandin tiedostonjakoalueelle iTunesissa.
    Avaa Raidat-näkymä GarageBandissa (iOS) napauttamalla näkymäpainiketta.
  2. Siirrä toistopaikka kohtaan, johon äänitiedosto halutaan lisätä.
  3. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Lisää äänitiedosto siniseen Audio Recorder- tai Guitar Amp -raitaan napauttamalla raitaa.
    • Lisää äänitiedosto uuteen tyhjään raitaan napauttamalla Raidat-näkymän tyhjää aluetta.
  4. Napauta Tuo ja valitse tuotava äänitiedosto luettelosta.

Äänitiedosto tulee näkyviin Raidat-näkymään alkaen toistopaikan sijainnista.

GarageBandin (iOS) käyttö ulkoisten ulostulolaitteiden kanssa

GarageBandia (iOS) voi käyttää ulkoisten laitteiden kanssa, joita voivat olla esimerkiksi AirPlaylla, Bluetoothilla ja HDMI:llä varustetut medialaitteet. Äänen tuloa ei tueta ulkoista laitetta käytettäessä. Ääntä ei siis voi tallentaa Audio Recorderilla tai Samplerilla, eikä kitaraa voi soittaa Guitar Amp -kosketusinstrumentilla.

Kun ulkoinen laite on yhdistetty iOS-laitteeseen, GarageBand (iOS) täytyy asettaa lähettämään ääntä laitteeseen.

GarageBandin (iOS) käyttö ulkoisten ulostulolaitteiden kanssa:

1. Napauta säädinpalkissa kappaleasetukset-painiketta.
  2. Napauta AirPlay - Bluetooth - HDMI -kytkin päällä-asentoon.

Kun GarageBandia (iOS) ei enää käytetä ulkoisen laitteen kanssa, napauta kytkin pois päältä -asentoon.

Kun AirPlay - Bluetooth - HDMI -kytkin on päällä-asennossa, näyttöön tulee varoitusviesti, jos Audio Recorderilla tai Guitar Amp -kosketusinstrumentilla yritetään tallentaa tai jos ääntä yritetään tallentaa Samplerilla. Kytkimen voi siirtää pois päältä -asentoon varoitusviestistä käsin.
Kuvan teksti: GarageBand ei tue äänen tuloa... Laitetaanko äänen tulo päälle sen sijaan?

Julkaisupäivämäärä:Wed Jul 13 22:15:24 GMT 2016