iTunes-sisällön jakaminen Kotijaon avulla muiden laitteiden kanssa

Jaa ja lähetä tietokoneen iTunes-kirjaston sisältöä muihin tietokoneisiin, iOS-laitteisiin ja Apple TV:isiin.

Varmista ennen Kotijaon käyttöä, että kaikki laitteet ovat samassa verkossa (joissakin tapauksissa saatat tarvita internet-yhteyden) ja että käytössäsi ovat iTunesin ja iOS:n uusimmat versiot.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tiedosto > Kotijako > Laita Kotijako päälle.

Voit nyt Kotijaon avulla lähettää musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia valtuutetusta tietokoneesta toiseen. Tietokoneiden tulee olla päällä ja hereillä ja iTunesin tulee olla auki.

Näet kaikki jaetut kirjastosi valitsemalla iTunes-ikkunan vasemmasta yläkulmasta  Musiikki.

Voit käyttää Kotijakoa enintään viidessä tietokoneessa kotiverkossasi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > Musiikki tai Asetukset > TV > iTunes-videos.
  2. Pyyhkäise ylös Kotijako-osioon.
  3. Jos näet Kirjaudu sisään -vaihtoehdon, napauta sitä ja anna sitten Apple ID:si ja salasanasi. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.

Voit nyt nauttia jaetusta musiikista tai videoista iOS-laitteesi Kotijaon avulla.

Jaetusta musiikista nauttiminen

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Kirjasto. Jos käytät iPadia, napauta vasemmassa yläkulmassa Kirjasto.
  3. Napauta Kotijako. Eikö sitä näy? Napauta Muokkaa, valitse Kotijako, napauta Valmis ja napauta sitten Kotijako.
  4. Valitse jaettu kirjasto.

Jaetuista videoista nauttiminen

1. Avaa TV-appi1.
  2. Napauta Kirjasto.
  3. Valitse jaettu kirjasto.

Voit katsella jaettuja videoita myös Videot-apilla: napauta Jaetut ja valitse sitten jaettu kirjasto.

1. Apple TV App on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla.

Apple TV

1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Tilit > Kotijako.2
  2. Valitse Laita Kotijako päälle ja anna sitten Apple ID:si ja salasanasi. Käytä samaa Apple ID:tä kaikissa Kotijako-verkon tietokoneissa ja laitteissa.

Voit nyt käyttää Kotijakoa Apple TV:ssäsi. Löydät jaetut kirjastot valitsemalla päävalikosta Tietokoneet ja valitsemalla sitten jaetun kirjaston.

Voit myös katsella tietokoneessasi olevia kuvia Apple TV:stä käsin: Avaa iTunes tietokoneessa. Valitse sitten Arkisto > Kotijako > Valitse Apple TV:llä jaettavat kuvat.

2. Valitse Apple TV:ssä (2. sukupolvi) tai Apple TV:ssä (3. sukupolvi) Asetukset > Tietokoneet.

Näin saat apua

Lue, mitä tehdä, jos jaettuja kirjastoja ei näy Kotijaon käyttöönoton jälkeen.

iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.