Tietoja Mac OS X 10.6.8 -päivityksestä

Mac OS X 10.6.8 -päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille, joiden käyttöjärjestelmä on Mac OS X Snow Leopard. Päivitys sisältää yleisiä käyttöjärjestelmän parannuksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä ennen päivityksen asentamista. Voit käyttää siihen Time Machinea.

Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetistä uusimmat Apple-ohjelmistot, kuten tämän päivityksen.

Jos tietokoneen päivitykset eivät ole ajan tasalla, näkyviin voi tulla muita ohjelmistopäivityksiä tietokonetta varten. Ne on syytä asentaa. Kun Ohjelmiston päivitys antaa Ohjelmisto on ajan tasalla -ilmoituksen, kaikki päivitykset on asennettu.

Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita. Tämän vuoksi Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset tulevat ladattua.

Voit ladata päivityksen asentajan käsin. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Päivityksen sisältö

• Parannuksia Mac App Storeen, joilla valmistellaan Macia Mac OS X Lion -päivitystä varten.
  • Korjaa ongelman, joka voi saada Esikatselun sulkeutumaan odottamatta.
  • Parantaa IPv6-tukea.
  • Parantaa VPN:n luotettavuutta.
  • Tunnistaa ja poistaa MacDefender-haittaohjelman tunnetut muunnelmat.
  • Korjaa iCalin aikavyöhyketiedot Portugalin Lissabonin osalta.
  • Lisää mahdollisuuden käyttää Kerberos-todentamista verkon välipalvelimessa.
  • Korjaa ongelman tallennettaessa dokumentteja Xcodessa tai TeXturissa, kun käytössä on NFS-kotihakemisto.
  • Korjaa ongelman tuotaessa tiettyjä mediatiedostoja Final Cut Prohon.
  • Laajentaa RAW-kuvan tukea kattamaan useampia digikameroita.
  • Tietyt verkkotulostimet, jotka keskeyttävät tulostustyöt välittömästi, eivätkä suorita niitä valmiiksi (Mac OS X 10.6.8:n lisäpäivitys).
  • Järjestelmän ääni, joka lakkaa toimimasta käytettäessä HDMI:tä tai optista äänen ulostuloa (Mac OS X 10.6.8:n lisäpäivitys).

Mac OS X 10.6.8:ssa on myös samat korjaukset kuin Mac OS X 10.6.7 Snow Leopardin fonttipäivityksessä:

• Korjaa ongelman, jossa jotkin OpenType-fontit eivät näy oikein tietyissä ohjelmissa.
  • Korjaa Esikatselusta tulostamiseen liittyviä ongelmia.
  • Korjaa ongelman, jossa PDF-tiedostot eivät aukea muun valmistajan PDF-katseluohjelmissa.
  • Korjaa virheellisiin fontteihin liittyviä ongelmia tulostettaessa PostScript-tulostimiin.

Lisätietoja

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa HT1222.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.