Soitonsiirto, koputus ja muut iPhonen puhelutoiminnot

iPhone tukee lukuisia toimintoja, joihin kuuluvat muun muassa koputus, soitonsiirto ja neuvottelupuhelut. Jotkin iPhonen toiminnot toimivat kuitenkin GSM- ja CDMA-verkoissa eri tavalla.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Seuraavien toimintojen käyttöönottotapa riippuu siitä, mitä matkapuhelinjärjestelmää (GSM tai CDMA) operaattori käyttää:

Toiminto iPhone (GSM-verkot) iPhone (CDMA-verkot) Muistiinpanot
Soitonsiirto Laita päälle tai pois päältä kohdasta
Asetukset > Puhelin.
Pyydä operaattoriltasi lisätietoja soitonsiirrosta. Jos soitonsiirto on päällä, tilapalkissa on tämä kuvake: .
Koputus Laita päälle tai pois päältä kohdasta
Asetukset > Puhelin.
Pyydä operaattoriltasi lisätietoja koputuksesta.
Oma numero Laita päälle tai pois päältä kohdasta
Asetukset > Puhelin.
Pyydä operaattoriltasi lisätietoja oman numeron käytöstä.
Neuvottelupuhelut Tukee enintään viittä samanaikaista puhelua. Tukee enintään kahta samanaikaista puhelua. CDMA-verkoissa ei pystytä lisäämään, vaihtamaan tai yhdistämään puheluita joissakin tilanteissa. VoLTE voi estää joidenkin neuvottelupuhelutoimintojen käytön. Lisätietoja on iPhonen käyttöoppaassa.
Pehmeän tauon valinta Napauta ja pidä *-merkkiä valinnan aikana. Kun muokkaat yhteystiedon numeroa, napauta +*# ja sitten "tauko". Lisää puhelinnumeroon ,-merkin ja odottaa muutaman sekunnin ennen muiden numeroiden valitsemista.
Kovan tauon valinta Napauta ja pidä #-merkkiä valinnan aikana. Kun muokkaat yhteystiedon numeroa, napauta +*# ja sitten "odota". Lisää puhelinnumeroon ;-merkin ja odottaa ennen muiden numeroiden valitsemista, että käyttäjä napauttaa Valitse.
Puhelun asettaminen pitoon Napauta ja pidä alhaalla Mykistä-painiketta. Puhelua ei voi asettaa pitoon CDMA-verkossa.