Tietoja Apple TV:n (2. ja 3. sukupolvi) ohjelmistopäivityksistä

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple TV:n (2. ja 3. sukupolvi) ohjelmistopäivitysten ominaisuuksista.

Selvitä, mikä malli käytössäsi on, tai hanki uusin ohjelmisto. Lue lisätietoja Apple TV HD:n päivityksistä.

Apple TV:n (3. sukupolvi) ohjelmistopäivitykset

Lue lisätietoja Apple TV:n (3. sukupolvi) päivityksistä.

Apple TV:n ohjelmistopäivityksen 7.8 uudet ominaisuudet

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.7

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.6.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.6.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.3.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

• Apple TV -appi: Nyt saatavilla Apple TV:ssä (3. sukupolvi). Apple TV -apin avulla voit katsoa kaikkia suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi kaikilla laitteillasi. Tilaa vain haluamasi Apple TV:n kanavat. Voit selata tuhansia eri nimikkeitä, joita voit ostaa tai vuokrata iTunes Storesta. Saat ohjelma- ja elokuvasuosituksia, jotka perustuvat kaikkiin katsomiisi ohjelmiin.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.2.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.0.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.0.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.0

• Uudistettu käyttökokemus: Apple TV on saanut raikkaan uuden ilmeen.

• Perhejako: voit toistaa perheenjäsentesi tekemiä ostoksia.

• Pyydä ostamaan: voit varmistaa, että lapset tekevät ostoksia iTunesissa vasta saatuaan luvan.

• Kuvailevat videopalvelut: kuvaileva video on tulossa uutena käyttöapuominaisuutena joihinkin iTunesissa oleviin elokuviin ja TV-ohjelmiin myöhemmin tänä vuonna.

• Vertaisverkon AirPlay: Vieraasi voivat toistaa sisältöä AirPlayn avulla omasta Macistaan tai iOS-laitteestaan suoraan Apple TV:hesi (malli A1469 tai uudempi). Heidän ei tarvitse muodostaa yhteyttä langattomaan verkkoosi.

• Beats Music: kuuntele juuri sellaista musiikkia, josta pidät.

Apple TV:n (2. sukupolvi) ohjelmistopäivitykset

Lue lisätietoja Apple TV:n (2. sukupolvi) päivityksistä.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n (2. ja 3. sukupolvi) aiemmat ohjelmistopäivitykset

Lue lisätietoja aiemmista päivityksistä.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.2

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

• iTunes Extras -sisältö: Joihinkin iTunes-elokuvaostoksiin sisältyy esimerkiksi poistettuja kohtauksia, valokuvia sekä tietoa näyttelijöistä ja tuotantotiimistä. iTunes Extras -sisältöä on saatavilla vain HD-ostoksille.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.1.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.1

• Päävalikko: voit nyt mukauttaa Apple TV:tä kätkemällä päävalikossa olevia kohteita.

• AirPlay: Tämä päivitys lisää suojausasetuksen, jota käytettäessä iOS-laite tai Mac pitää varmentaa kertakäyttöisellä näytöllä näkyvällä koodilla ennen AirPlayn käyttöä. Ominaisuus vaatii iOS-laitteen, jossa on iOS 7.1 tai uudempi, tai Macin, jossa on OS X 10.9.2 tai uudempi. Tämä päivitys lisää myös tuen tekniikalle, jonka avulla AirPlay-laite voi löytää Apple TV:n Bluetoothin kautta, kun multicast- tai Bonjour-liikenne on estetty verkossa tai kun AirPlay-laite on eri aliverkossa. Ominaisuus vaatii iPhone 4s:n tai uudemman, iPadin (3. sukupolvi tai uudempi), iPad minin (1. tai 2. sukupolvi) tai iPod touchin (5. sukupolvi), jossa on iOS 7.1 tai uudempi, sekä Apple TV:n (3. sukupolvi).

• Kaukosäädin-appi: Voit tarkastella ostettuja TV-ohjelmia ja elokuvia Kaukosäädin-apissa ja toistaa niitä heti Apple TV:ssä napauttamalla. Voit luoda ja toistaa iTunes Radio -kanavia (vaatii Kaukosäädin-apin version 4.2 tai uudemman).

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää parannuksia ohjelmiston päivittämiseen, tekstitykseen ja yleiseen suorituskykyyn.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.0.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 6.0

• iTunes Radio: voit luoda omia radiokanavia ja kuunnella niitä ilman mainoksia hankkimalla iTunes Match -tilauksen (saatavana vain Yhdysvalloissa).

• iTunes Music Store: voit selata, ostaa ja toistaa musiikkia iTunes Music Storessa.

• iCloud-kuvat: lisätty tuki videon toistamiselle jaetusta kuvavirrasta ja useiden eri käyttäjien lisäämien kuvavirtojen tarkasteluun.

• AirPlay-toisto iCloudista: Apple TV voi toistaa sisältöä iTunes-pilvestä AirPlay-laitteen sijaan mahdollisuuksien mukaan. AirPlay-laitteessa tulee olla iOS 7.

• Podcastit: voit synkronoida podcastit ja podcast-asemat Apple TV:hen ja kaikkiin iOS-laitteisiisi.

• iMovie Theater: voit lähettää iMoviessa luotua sisältöä nopeasti HD-tasoisena iCloudista. Vaatii kirjautumista iCloudiin sekä iMovien uusimman iOS- tai Mac-version.

• Tekstitykset ja kuvaileva tekstitys: tekstitys valitaan automaattisesti Apple TV:n kieliasetuksen mukaan, ja voit muokata kuvailevan tekstityksen tyyliä.

• Neuvotteluhuoneen näyttö: Apple TV:n voi lukita Neuvotteluhuoneen näyttö -tilaan (yrityksissä ja oppilaitoksissa), jolloin siinä näytetään ohjeita AirPlayn käyttöön.

• Ohjelmiston päivitys: saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset voidaan asentaa automaattisesti, jotta Apple TV pysyy ajan tasalla.

• Käyttöönotto: Verkkoasetukset, Apple ID:n asetukset ja kieliasetukset voi siirtää automaattisesti Apple TV:hen (3. sukupolvi) käyttämällä iPhonea, iPadia tai iPod touchia, jossa on iOS 7. Ei käytettävissä iPhone 4:ssä ja iPad 2:ssa.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.3

• Muiden sisällöntarjoajien sisältö: tämä päivitys lisää tuen HBO GO’lle, ESPN:lle, Sky Newsille, Qellolle ja Crunchyrollille.

• iTunes Store: lisäksi tämä päivitys parantaa iTunes Storeen kirjautumisen ja ostetun sisällön toistamisen luotettavuutta.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.2.1

• iTunes-pilvi: lisää tuen Musiikki-pilvelle Japanissa ja Israelissa.

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää parannuksia ohjelmiston päivittämiseen, tekstitykseen ja yleiseen suorituskykyyn.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.2

• iTunes-pilvi: Voit selata ja toistaa iTunesista ostamaasi musiikkia suoraan iCloudista. Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

• Bluetooth-näppäimistö: voit ohjata Apple TV:tä Applen langattoman näppäimistön

• AirPlay-ääni videoille: voit lähettää Apple TV:n elokuvien, TV-ohjelmien ja muiden videoiden stereoääntä AirPlayta tukeviin kaiuttimiin ja laitteisiin (kuten AirPort Expressiin ja muihin Apple TV -laitteisiin).

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää myös yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.1.1

• iTunesin Seuraavaksi-lista: Tämä päivitys lisää tuen iTunes 11:n ja iTunes Matchin Seuraavaksi-listalle. Näet seuraavaksi toistettavat kappaleet, kun toistat musiikkia Apple TV:ssä. Voit lisätä uusia kappaleita ja muokata jonoa Apple Remote -kaukosäätimellä tai Kaukosäädin-apilla.

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää myös parannuksia iTunes Storen, AirPlayn, Netflixin, iTunes Matchin ja langallisten Ethernet-yhteyksien suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.1

• Jaetut kuvavirrat: voit hyväksyä kutsuja jaettuihin kuvavirtoihin, selata kuvia ja kommentteja sekä vastaanottaa ilmoituksia uudesta sisällöstä.

• AirPlay: Voit lähettää äänisisältöä Apple TV:stä AirPlayta tukeviin kaiuttimiin ja laitteisiin (kuten AirPort Expressiin ja muihin Apple TV -laitteisiin). Voit myös vaatia näytöllä näkyvän koodin, jotta AirPlayta voidaan käyttää Apple TV:si kanssa.

• iTunes-tilin vaihtaminen: voit kirjautua iTunesiin useilla Apple ID:illä ja siirtyä nopeasti tililtä toiselle.

• Trailerit: Voit hakea elokuvatrailereita. Lisäksi yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat katsoa paikallisten teatterien näytösajat.

• Näytönsäästäjät: tämä päivitys sisältää uudet Putoilevat-, Pienenevät laatat- ja Vaihtuvat paneelit -näytönsäästäjät.

• Päävalikko: voit järjestää toisen sivun kuvakkeet pitämällä kaukosäätimen valintapainiketta painettuna.

• Tekstitys: tämä päivitys lisää kuvailevan tekstityksen tuen kuuroille ja huonokuuloisille sekä sisältää parannuksia tekstitysten katseluun ja valintaan.

• Verkon määritykset: tämä päivitys lisää tuen verkon lisäasetusten määrittämiseen käyttämällä asetusprofiileja.

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.0.2

Käyttörajoitukset: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Australian iTunes Storessa käytettiin virheellisiä sisältörajoituksia.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.0.1

• iTunes-esikatselut: iTunes Storen elokuvien ja TV-ohjelmien esikatselut voi nyt katsoa HD-laatuisena.

• AirPlay: tämä päivitys korjaa ongelman, jonka vuoksi joissakin iOS-apeissa oli ongelmia yhteyden muodostamisessa AirPlayn kautta.

• Kotijako: tämä päivitys parantaa kotijakoyhteyksien luotettavuutta.

• Netflix: tämä päivitys ratkaisee ongelman, joka vaikutti kirjautumiseen ja navigointiin Netflixissä.

• Yleisiä parannuksia: tämä päivitys sisältää myös yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 5.0

• Uusi käyttöliittymä: tämä päivitys mahdollistaa nopean pääsyn kaikkiin sisältövalintoihin selkeän käyttöliittymän ansiosta.

• Elokuvaostokset iCloudissa: tämä päivitys sisältää tuen elokuvien ostolle Apple TV:ssä ja ostettujen elokuvien toistolle iCloudista.

• Genius-suositukset: tämä päivitys lisää iTunes Storen sisältösuositukset aiempien vuokrausten ja ostojen perusteella.

• Näytönsäästäjäkuvat: käytettävissä on uusi National Geographic -kuvista koostuva näytönsäästäjä.

• Rekisteröityminen laitteesta: tämä päivitys lisää mahdollisuuden rekisteröityä sisältökumppanien palveluihin Apple TV:stä Apple ID:llä.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.4.4

Tässä päivityksessä on yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen, mukaan lukien korjaus ongelmaan, jossa näytettiin virhe toistettaessa joitakin videoita.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.4.3

• Netflix: tämä päivitys lisää tuen Netflixille Meksikossa.

• Äänilähtö: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jossa ääni ei toistu optisen portin kautta, kun televisio on pois päältä.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.4.2

Tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi pieni määrä Apple TV -laitteita täytyi yhdistää iTunesiin, jotta päivitys saatiin valmiiksi.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.4

• Kuvavirta: voit katsella kuvia, jotka on otettu äskettäin iOS-laitteellasi ja lähetetty iCloudin kuvavirtaan.

• AirPlay-peilaus: voit lähettää iPhone 4s:n tai iPad 2:n näytön sisällön langattomasti HD-televisioon.

• NHL*: voit katsella suoria ottelulähetyksiä sekä tarkastella kohokohtia, tuloksia ja muuta sisältöä.

• Wall Street Journal: voit katsella tuoreita uutisia, bisneskommentteja ja johtavien asiantuntijoiden taloudellisia analyyseja.

• Uudet kuvaesitysteemat: nauti valokuvista HD-televisiossa uusien Kuvaseinä-, Pystyynkääntö- ja Liukuvat laatat -kuvaesitysteemojen avulla.

• Netflix: tämä päivitys lisää tuen tekstityksille (kun saatavilla).

* Suorat ja on-demand-ottelulähetykset vaativat NHL-tilauksen. Lähetyksiä saatetaan estää.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.3

• TV-ohjelmien ostot: Voit ostaa TV-ohjelmia Apple TV:llä. Apple TV:llä ostetut ohjelmat voi ladata myös muihin iOS-laitteisiin. Muilla iOS-laitteilla tai iTunesilla ostetut ohjelmat tulevat automaattisesti näkyviin Apple TV:hen. Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla.

• Vimeo: voit selata ja katsella miljoonia käyttäjien lähettämiä videoita Vimeo-palvelussa ilmaiseksi.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.2.2

• Ääni: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jossa ääntä ei kuulunut, kun tiettyä videosisältöä toistettiin.

• Videon toisto: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jossa kuvaa ei näkynyt, kun tiettyä sisältöä toistettiin.

• Äänilähtöasetus: tämä päivitys lisää äänilähtöasetuksen 16-bittiseen ääneen siirtymistä varten, mikä parantaa yhteensopivuutta joidenkin televisioiden ja AV-vastaanottimien kanssa.

• Parannuksia suorien lähetysten eteen- ja taaksepäin siirtymiseen: tämä päivitys parantaa suorien lähetysten eteen- ja taaksepäin siirtymisen toimintaa.

• Elokuvan kuvaus: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi joidenkin elokuvien kuvausta ei näkynyt.

• YouTube-videoiden järjestys: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi YouTube-tilausvideoita ei ollut järjestetty päivämäärän mukaan.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.2.1

• TV-yhteensopivuus: tämä päivitys ratkaisee ongelmia, jotka saattoivat saada näytön välkkymään tai näyttämään värit virheellisesti joissakin vanhemmissa televisioissa.

• Herääminen: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Apple TV ei herännyt.

• Ääni: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi ääntä ei kuulunut joistakin televisiomalleista, kun tuloasetusta oli vaihdettu.

• Yleisiä parannuksia: lisäksi tässä päivityksessä on vakautta ja suorituskykyä parantavia korjauksia.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.2

• AirPlay apeille ja verkkosivustoille: voit lähettää kuvaa langattomasti AirPlayta tukevista iOS-apeista ja verkkosivustoista käyttämällä iPhonea, iPadia tai iPod touchia, jossa on iOS 4.3.

• MLB.TV:1 Voit keskeyttää, kelata taakse- tai eteenpäin sekä vaihdella koti- ja vierasottelulähetysten välillä. Myös muut kuin tilaajat näkevät MLB:n reaaliaikaiset tulokset ja pelitilastot sekä koko kauden ohjelman, sarjataulukon ja tilastot. (Suoria ottelulähetyksiä saatetaan estää.)

• NBA Game Time:2 Voit keskeyttää sekä kelata taakse- ja eteenpäin suorissa ja on-demand-ottelulähetyksissä. Myös muut kuin tilaajat näkevät NBA:n reaaliaikaiset tulokset ja pelitilastot sekä koko kauden ohjelman, sarjataulukon, tilastot ja kohokohdat. (Suoria ja arkistoituja ottelulähetyksiä saatetaan estää.)

• Netflix Dolby Digital 5.1:3 Nauti Dolby Digital 5.1 -surround-äänestä, kun katselet Netflixin elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV:llä. (Ei käytettävissä kaikissa nimikkeissä.)

• Uudet kuvaesitysteemat: voit katsella kuvia uusilla Leikekirja-, Kuvamobile- ja Talvimobile-kuvaesitysteemoilla tai käyttää niitä Apple TV:n näytönsäästäjänä.

• Parannettu näyttönäppäimistö: uusitun näyttönäppäimistön avulla teet hakuja sekä kirjoitat nimiä ja salasanoja helpommin.

• AirPlay-kuvaesitysten teemat: kaikki Apple TV:n kuvaesitysten teemat ovat nyt käytettävissä, kun AirPlaylla lähetetään kuvaesitys langattomasti iPhonesta, iPadista tai iPod touchista Apple TV:hen.

• HDMI-väritila: tämä päivitys lisää asetuksen, jolla HDMI-väritilan voi vaihtaa.

• Yhteyksiä ja suorituskykyä parantavia korjauksia: tämä päivitys sisältää suorituskykyä ja yhteyksiä parantavia korjauksia.

1. Suorat ja on-demand-ottelulähetykset edellyttävät MLB.TV-tilausta.

2. Lähetyksiä saatetaan estää.

3. Saatavana Yhdysvalloissa. Suorat ja on-demand-ottelulähetykset edellyttävät NBA League Pass Broadband -tilausta. Lähetyksiä saatetaan estää.

4. Ei käytettävissä kaikissa nimikkeissä. Netflix on käytettävissä Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.1.1

• TV:n tarkkuuden korjaus: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jotkin HD-televisiot näyttivät kuvan virheellisesti 480p:n tarkkuudella.

• Korjaus lataustoimintoon: tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi elokuva tai TV-ohjelma saatettiin ladata uudelleen.

Apple TV:n ohjelmistopäivitys 4.1

• AirPlay: Voit lähettää videoita, kuvia ja musiikkia Apple TV:hen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista, jossa on iOS 4.2 tai uudempi. Voit lähettää videoita ja musiikkia Apple TV:hen Macista tai Windows-tietokoneesta, jossa on iTunes 10.2 tai uudempi.

• VoiceOver: Apple TV:n VoiceOver-käyttöaputoiminnossa on uutena ominaisuutena näytön lukemistoiminto, joten näkövammaisten on nyt helpompi käyttää Apple TV:tä. VoiceOver lukee kuvauksen kursorilla valitusta valikkokohteesta, muuta näytöllä olevaa tekstiä sekä palautteen kuvan ja äänen säätimistä. VoiceOver puhuu kaikkia 18 kieltä, jotka ovat käytettävissä Apple TV:ssä.

• Yhteyksiä ja suorituskykyä parantavia korjauksia: tämä päivitys sisältää myös suorituskykyä ja yhteyksiä parantavia korjauksia.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.