Tietoja Apple TV 4.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Apple TV 4.1 -ohjelmiston turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Apple TV 4.1 -ohjelmistopäivitys

• Apple TV:

CVE-tunnus: CVE-2010-2805, CVE-2010-2806, CVE-2010-2807, CVE-2010-2808, CVE-2010-3053, CVE-2010-3054

Saatavilla 2. sukupolven Apple TV -laitteisiin, joiden ohjelmistoversio on 4.0.

Vaikutus: FreeType-ohjelmassa oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: FreeType-versiossa oli useita haavoittuvuuksia, joista vakavin saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen haitallisia fontteja käsiteltäessä. Nämä ongelmat on ratkaistu päivittämällä FreeType versioon 2.4.2. Lisätietoja on FreeTypen sivustossa osoitteessa http://www.freetype.org/.

• Apple TV:

CVE-tunnus: CVE-2010-2249, CVE-2010-1205

Saatavilla 2. sukupolven Apple TV -laitteisiin, joiden ohjelmistoversio on 4.0.

Vaikutus: libpng:ssä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: libpng on päivitetty versioon 1.4.3 useiden haavoittuvuuksien korjaamiseksi. Vakavin haavoittuvuus saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen. Lisätietoja on libpng:n sivustossa osoitteessa http://www.libpng.org/pub/png/libpng.html.