iPhoto '11:n päivittäminen versioon 9.0.1 ennen kirjaston päivittämistä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhoto '11 päivitetään versioon 9.0.1 ennen kirjaston päivittämistä.

Ennen kuin nykyistä iPhoto-kirjastoa voidaan käyttää iPhoto '11:n kanssa, se täytyy päivittää. Tämä toimenpide suoritetaan, kun kirjasto avataan iPhoto '11:llä ensimmäistä kertaa. Erittäin harvinaisissa tapauksissa tietoja voi kadota, jos alla olevia suosituksia ei noudateta päivittämisen aikana. Tässä artikkelissa käsitellään tilanteita, joita saattaa ilmetä kirjastoa päivitettäessä. Lisäksi siinä annetaan neuvoja tietojen menettämisen välttämiseksi.

Ennen päivittämistä

Kirjaston päivittäminen on yleisesti ottaen turvallista, mutta ota aina varmuuskopio kirjastosta odottamattomien ongelmien varalta. Ota huomioon, että hyvin suuren kirjaston päivittäminen voi kestää pitkään, jopa yli tunnin.

Apple suosittelee, että iPhoto 9.0.1 -ohjelmistopäivitys ladataan ja asennetaan ennen iPhoto '11:een päivittämistä:

• Valitse Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys ja etsi iPhoto 9.0.1 -päivitys. Voit myös ladata iPhoto 9.0.1 -päivityksen manuaalisesti täältä. Asenna iPhoto 9.0.1 ohjeiden mukaisesti ja viimeistele sitten päivitys avaamalla iPhoto '11 uudelleen.

Jos iPhoto '11 sulkeutuu odottamatta kirjaston päivittämisen aikana

Jos iPhoto sulkeutuu odottamatta päivittämisen aikana, varmista ensin, että iPhoto 9.0.1 -ohjelmistopäivitys on asennettu, ennen kuin yrität päivittää kirjastoa uudelleen:

• Näet versionumeron valitsemalla iPhoto-valikosta Tietoja iPhotosta.

Jos kirjastoa yritetään päivittää toisen (tai kolmannen) kerran sen jälkeen, kun ohjelmisto on sulkeutunut odottamatta, eikä iPhoto 9.0.1 -ohjelmistopäivitystä ole asennettu, on erittäin suositeltavaa, ettei ohjelmaa pakoteta lopettamaan päivitysprosessin aikana. Jos ohjelmisto sulkeutuu odottamatta, iPhoto saattaa seuraavilla käynnistyskerroilla näyttää lakkaavan vastaamasta päivittämisen aikana. Apple suosittelee, että päivittämisen annetaan jatkua, kunnes päivityksen etenemispalkki tulee näyttöön. Jos kyseessä on hyvin suuri kirjasto, iPhoto '11 saattaa vaikuttaa ei-aktiiviselta useiden minuuttien ajan, ennen kuin etenemispalkki tulee näyttöön. Älä pakota ohjelmaa lopettamaan tällä välillä.

Jos iPhoto '11 on pakotettu lopettamaan kirjaston päivityksen aikana, älä yritä avata iPhoto '11:tä tai päivittää kirjastoa uudelleen, ennen kuin iPhoto 9.0.1 -päivitys on asennettu.

Tärkeää: päivityksen yrittäminen pakotetun lopetuksen jälkeen saattaa johtaa tietojen menettämiseen.

Ennen kuin yrität päivitystä uudelleen, varmista että iPhoto 9.0.1 -ohjelmistopäivitys on asennettu.

Lisätietoja

Jos ongelmat iPhoto '11 -kirjaston päivittämisessä jatkuvat, ota yhteyttä AppleCareen saadaksesi lisäohjeita.