Apple TV:n (2. ja 3. sukupolvi) ohjelmiston palauttaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple TV:n (2. ja 3. sukupolvi) ohjelmiston palauttamisesta.

Seuraavien ohjeiden avulla voit ratkaista esimerkiksi seuraavanlaiset Apple TV:hen liittyvät ongelmat:

• Apple TV toimii odottamattomalla tai epäyhtenäisellä tavalla.
  • Ohjelmistopäivitys keskeytyy.
  • Laite ei käynnisty kokonaan tai jatka päävalikkoon asti.
  • Laite lakkaa vastaamasta kaukosäätimen komentoihin (esimerkiksi edessä oleva tilavalo palaa jatkuvasti valkoisena).

Apple TV:n tehdasasetusten palauttaminen

Jos pääset Apple TV:n päävalikkoon, kokeile seuraavia ohjeita. Jos et pääse päävalikkoon, siirry seuraavaan osioon.

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa.
  2. Valitse Palauta.

Apple TV:n tehdasasetukset palautetaan, ja siihen ladataan ja asennetaan uusin ohjelmisto. Myös tilitietosi ja asetuksesi (esimerkiksi Apple ID:n tai Netflixin salasana) poistetaan. Kun palautus on valmis, nämä tiedot täytyy antaa uudelleen.

Palautus saattaa kestää jonkin aikaa. Älä irrota Apple TV:n virtajohtoa sen aikana.

Apple TV:n palauttaminen iTunesissa

Tämä toimenpide asentaa Apple TV:hen uusimman ohjelmiston ja palauttaa sen tehdasasetukset. Tarvitset sitä varten seuraavat asiat:

• Mikro-USB-kaapeli (myydään erikseen).
    Vain laitteen lataamiseen käytettävät mikro-USB-kaapelit eivät sovellu tähän tarkoitukseen.
  • Tietokone, jossa on iTunes. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  • Nopea Internet-yhteys.

Suorita palautus iTunesissa seuraavien ohjeiden avulla:

1. Irrota virtajohto ja HDMI-kaapeli Apple TV:stä.
  2. Avaa iTunes tietokoneessa.
  3. Selvitä, mikä Apple TV:n mallia käytät.
  4. Liitä Apple TV tietokoneeseen.
    Apple TV (2. sukupolvi): liitä mikro-USB-kaapelin toinen pää Apple TV:n taakse ja toinen pää tietokoneen USB-porttiin.
    Apple TV (3. sukupolvi): liitä mikro-USB-kaapelin toinen pää Apple TV:n taakse ja toinen pää tietokoneen USB-porttiin. Liitä Apple TV:n virtajohto pistorasiaan.
  5. Osoita Apple TV:n yhteenvetosivulla iTunesissa Palauta Apple TV. Toimenpide saattaa kestää jonkin aikaa Internet-yhteyden nopeudesta riippuen.

Jos palautusnäyttöä ei näy iTunesissa, etsi laitteesi.
  6. Älä irrota kaapeleita palautuksen aikana.
  7. Kun palautus on valmis ja Apple TV:n kuvaketta ei enää näy iTunesissa, irrota mikro-USB-kaapeli ja virtajohto (soveltuvin osin).
  8. Liitä Apple TV takaisin televisioon ja liitä virtajohto pistorasiaan.

Jos Apple TV pidetään liitettynä tietokoneeseen palautuksen jälkeen, se saattaa siirtyä uudelleen palautustilaan. Jos näin käy, irrota kaikki kaapelit Apple TV:stä ja liitä se sitten televisioon tavalliseen tapaan.

Muokattu viimeksi: