Apple TV:n tehdasasetusten palauttaminen

Seuraavien ohjeiden avulla voit tyhjentää Apple TV:si, jolloin sen tehdasasetukset palautetaan ja siitä poistetaan kaikki tiedot.

Apple TV:n ohjelmiston palauttaminen

Avaa Apple TV:ssä Asetukset

Jos käytät Apple TV:tä (4. sukupolvi), valitse Asetukset > Järjestelmä > Nollaa.

Jos käytät Apple TV:tä (2. tai 3. sukupolvi), valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa.

Valitse jompikumpi vaihtoehto

Voit valita jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:

Jos valitset Nollaa kaikki asetukset, kaikki asetukset (mukaan lukien tilit, ohjelmat ja määritykset) poistetaan. Tämä on nopein tapa nollata Apple TV, eikä siihen tarvita internet-yhteyttä.

Jos valitset Palauta, Apple TV:n tehdasasetukset palautetaan. Lisäksi Apple TV lataa ja asentaa mahdolliset ohjelmistopäivitykset. Tähän vaihtoehtoon tarvitaan internet-yhteys.

Odota

Nollaus tai palautus saattaa kestää jonkin aikaa. Pidä Apple TV liitettynä verkkovirtaan, kunnes toimenpide on valmis.

Kun olet ottanut Apple TV:n (4. sukupolvi) käyttöön, voit ladata aiemmin ostamasi ohjelmat uudelleen App Storesta. Avaa App Store ja valitse Ostetut.

Käytä iTunesia

Jos et pysty palauttamaan Apple TV:tä yllä olevien ohjeiden avulla, voit käyttää iTunesia. Tarvitset tätä varten USB-C-kaapelin, jos käytät Apple TV:tä (4. sukupolvi), tai mikro-USB-kaapelin, jos käytät Apple TV:tä (2. tai 3. sukupolvi).

Muokattu viimeksi: