Apple TV:n nollaus tai tehdasasetusten palautus

Seuraavien ohjeiden avulla voit tyhjentää Apple TV:n, palauttaa sen tehdasasetukset ja poistaa kaikki sen tiedot.

Apple TV 4K:n tai Apple TV HD:n nollaaminen

Apple TV:n (3. sukupolvi tai vanhempi) palautus tai nollaus

Lisäohjeita

Apple TV 4K:n tai Apple TV HD:n nollaaminen

1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Järjestelmä > Nollaa.

2. Valitse nollausvaihtoehto:

• Nollaa: Tämä vaihtoehto on nopein tapa palauttaa Apple TV:n tehdasasetukset. Se ei edellytä internet-yhteyttä.

• Nollaa ja päivitä: Tämä vaihtoehto palauttaa Apple TV:n tehdasasetukset ja asentaa ohjelmistopäivityksiä. Se edellyttää internet-yhteyttä.

3. Älä irrota Apple TV:tä verkkovirrasta, ennen kuin nollaus on valmis. Tämän jälkeen voit ottaa Apple TV:n uudelleen käyttöön.

Apple TV:n (3. sukupolvi tai vanhempi) palautus tai nollaus

1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Yleiset > Nollaa.

2. Valitse jokin näistä vaihtoehdoista:

• Nollaa kaikki asetukset: Tämä vaihtoehto nollaa asetukset, myös tilit ja määritykset.

• Palauta: Tämä vaihtoehto palauttaa Apple TV:n tehdasasetuksiin ja asentaa ohjelmistopäivityksiä. Se edellyttää internet-yhteyttä.

3. Älä irrota Apple TV:tä verkkovirrasta, ennen kuin nollaus on valmis. Tämän jälkeen voit ottaa Apple TV:n uudelleen käyttöön.

Näin saat apua

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.