Apple TV:n oletusasetusten palauttaminen

Seuraavien ohjeiden avulla voit tyhjentää Apple TV:n, palauttaa sen tehdasasetukset ja poistaa kaikki tiedot.

Apple TV 4K:n tai Apple TV:n palauttaminen (4. sukupolvi)

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Nollaa.
  2. Valitse nollausvaihtoehto:
    • Nollaa: Tämä vaihtoehto on nopein tapa palauttaa Apple TV tehdasasetuksiin ilman internetiä.
    • Nollaa ja päivitä: Tämä vaihtoehto palauttaa Apple TV:n tehdasasetuksiin ja asentaa ohjelmistopäivityksiä. Tämä vaihtoehto edellyttää internet-yhteyttä.
  3. Pidä Apple TV pistorasiaan liitettynä, kunnes nollaus on valmis.

Apple TV:n (3. sukupolvi tai vanhempi) palauttaminen

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Nollaa.
  2. Valitse jokin näistä vaihtoehdoista:
    • Nollaa kaikki asetukset: Tämä vaihtoehto nollaa asetukset, myös tilit ja määritykset.
    • Palauta: Tämä vaihtoehto palauttaa Apple TV:n tehdasasetuksiin ja asentaa ohjelmistopäivityksiä. Tämä vaihtoehto edellyttää internet-yhteyttä.
  3. Pidä Apple TV pistorasiaan liitettynä, kunnes nollaus on valmis. Tämän jälkeen voit ottaa Apple TV:n uudelleen käyttöön.