Tietoja iTunes 10:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 10:n turvallisuussisällöstä.

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 10:n turvallisuussisällöstä. Ohjelman voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iTunes 10

• WebKit

CVE-ID: CVE-2010-1780, CVE-2010-1782, CVE-2010-1783, CVE-2010-1784, CVE-2010-1785, CVE-2010-1786, CVE-2010-1787, CVE-2010-1788, CVE-2010-1789, CVE-2010-1790, CVE-2010-1791, CVE-2010-1792, CVE-2010-1793

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: WebKitissä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: WebKitin Windows-versioon on päivitetty samat turvallisuuskorjaukset kuin Safari 5.0.1:een. Lisätietoja on osoitteessa http://support.apple.com/kb/HT4276?viewlocale=fi_FI.

• WebKit

CVE-ID: CVE-2010-1807

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: WebKitin tavassa käsitellä liukuluku-datatyyppejä oli syötön tarkistukseen liittyvä ongelma. Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen. Tämä ongelma on ratkaistu parantamalla liukulukuarvojen tarkistusta. Mac OS X -järjestelmien osalta tämä ongelma on ratkaistu Safari 5.0.2:ssa ja Safari 4.1.2:ssa. Kiitos Mozillan Luke Wagnerille tämän ongelman ilmoittamisesta.

• WebKit

CVE-ID: CVE-2010-1806

Saatavuus: Windows 7, Windows Vista sekä Windows XP SP2 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: WebKitin tavassa käsitellä elementtejä, joissa on run-in-tyyli, oli use after free -ongelma. Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen. Ongelma on ratkaistu parantamalla objektin osoittimien käsittelyä. Mac OS X -järjestelmien osalta tämä ongelma on ratkaistu Safari 5.0.2:ssa ja Safari 4.1.2:ssa. Kiitos TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevälle team509:n wushille tämän ongelman ilmoittamisesta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.