iMovie (iOS): Miksi videot jaetaan Kameran rullan kautta matalammalla tarkkuudella?

Voit jakaa valmiin iMovie (iOS) -videon Kameran rullasta sähköpostitse, iMessagella, multimediaviestillä ja YouTubeen.

Kun valmis iMovie-video jaetaan sähköpostitse, iMessagella tai multimediaviestillä (iPhone 4 tai uudempi), Kameran rulla skaalaa videon pienemmäksi ja pakkaa sen, jotta lähettäminen on nopeampaa. Jos toit elokuvasi iMoviesta HD-tarkkuudella, kun jaat sen YouTubeen, voit valita, jaatko videon normaalitarkkuuksisen vai HD-version.

Alkuperäinen suuritarkkuuksinen versio säilyy Kameran rullassa riippumatta siitä, miten valmis elokuva jaetaan. Tämän version voi siirtää tietokoneeseen, kun laite liitetään. Tee tämä noudattamalla artikkelin Omien kuvien ja videoiden kopioiminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista tietokoneeseen ohjeita.