Apin vaihtaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Voit siirtyä nopeasti apista toiseen iOS-laitteessa. Kun palaat takaisin, voit jatkaa siitä, mihin jäit.

apin vaihtaminen iPhone X:ssä

Apin vaihtaminen iPhone X:ssä ja iPadissa

Jos käytössäsi on iPhone X tai uudempi tai iPad:

1. Pyyhkäise ylös näytön alaosasta näytön keskiosaan ja odota, kunnes näet apinvaihtajan.
  2. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle ja etsi appi, jota haluat käyttää.
  3. Napauta appia.

Jos sinulla on Smart Keyboard tai Bluetooth-näppäimistö iPadisi laiteparina, voit vaihtaa apista toiseen painamalla näppäinyhdistelmää komento-sarkain.

appien vaihtaminen koti-painikkeella

Appien vaihtaminen Koti-painikkeella

Jos käytössäsi on iPhone 8 tai aiempi tai iPad:

1. Tuo äskettäin käytetyt apit näkyviin kaksoisklikkaamalla Koti-painiketta.
  2. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle ja etsi appi, jota haluat käyttää.
  3. Napauta appia.

appien päivitys taustalla

Apin päivitys taustalla

Kun olet vaihtanut toiseen appiin, jotkin apit ovat käynnissä hetken ja siirtyvät sitten keskeytettyyn tilaan. Keskeytetyssä tilassa olevat apit eivät ole aktiivisesti käytössä, avoinna tai viemässä järjestelmän resursseja. Apin päivitys taustalla -ominaisuuden avulla keskeytetyssä tilassa olevat apit voivat etsiä päivityksiä ja uutta sisältöä.

Jos haluat keskeytetyssä tilassa olevien appien etsivän uutta sisältöä, valitse Asetukset > Yleiset > Apin päivitys taustalla ja ota Apin päivitys taustalla käyttöön. Jos lopetat apin apinvaihtajasta, se ei ehkä voi käynnistyä tai etsiä uutta sisältöä, ennen kuin avaat sen uudelleen.