iTunes-vianmäärityksen tietojen kerääminen ja käyttäminen iTunesin Windows-versiossa

iTunesin Windows-versio sisältää iTunes-vianmäärityksen. Sitä voi käyttää monenlaisten ongelmien tunnistamiseen.

iTunes-vianmääritys kerää ja näyttää tietoja tietokoneesta, mutta se ei korjaa ongelmia. Käytä iTunes-vianmäärityksen antamia tietoja ongelmien tunnistamiseen. Ratkaise ongelma sen jälkeen iTunes-vianmäärityksessä tai alla olevassa lisätieto-osiossa olevien artikkeleiden avulla tai pyydä lisäohjeita Apple-neuvojalta.

iTunes-vianmäärityksen suorittaminen

1. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio.
  2. Avaa iTunes.
  3. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Suorita vianmääritys.
  4. Valitse yksi tai useampi testi ja klikkaa sitten Seuraava.
  5. Suorita testit. Sitä mukaa kun testit valmistuvat, näyttöön saattaa tulla linkkejä tukiartikkeleihin, joiden avulla voit yrittää ratkaista ongelmat.

Tulosten tallentaminen

Kun testit on suoritettu, näyttöön tulee tulosten yhteenveto.

• Jos haluat kopioida yhteenvedon toisessa ohjelmassa käyttöä varten, klikkaa Kopioi leikepöydälle. Voit tämän jälkeen liittää yhteenvedon toiseen ohjelmaan tai tekstieditoriin.
  • Jos haluat tallentaa yhteenvedon tietokoneeseesi, valitse Tallenna. Tiedostot, joiden nimet ovat iTunes Diagnostics.rtf ja iTunes Diagnostics.spx, tallennetaan tietokoneeseen. Voit tarkastella RTF-tiedostoa tekstieditorilla ja antaa molemmat tiedostot Apple-neuvojalle.

Näin saat apua

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.