Mac Pro: Tietoja Mac Pro -äänipäivitys 1.1:stä

Tässä artikkelissa kerrotaan Mac Pro -äänipäivitys 1.1:stä.

Mac Pro -äänipäivitys 1.1 korjaa äänipoikkeavuuden, joka saattaa kuulua Mac Pro -tietokoneen sisältä, kun käytössä on FireWire-äänilaitteita. Tämä päivitys on Mac Pro (alkuvuosi 2009) -tietokoneille, joissa on Mac OS X 10.6.3.

Sulje avoimet ohjelmat ja lataa sitten päivitys.

1. Lataaminen sijoittaa levytiedoston ja asentajan Lataukset-kansioon tai sijaintiin, joka on määritetty Safari > Asetukset -kohdan Yleiset-välilehdellä.
  2. Jos latasit levytiedoston Safarissa, Safari ilmoittaa, että levytiedosto sisältää ohjelman. Jatka valitsemalla OK.
  3. Jos Avaa turvalliset tiedostot lataamisen jälkeen -asetus on valittuna Safarin asetuksissa, levytiedosto avautuu itsestään. Jos asetus ei ole valittuna Safarissa, avaa levytiedosto kaksoisosoittamalla sitä.

Asenna päivitys.

Huomautus: tarvitset asennukseen ylläpitäjän salasanan.

1. Tallenna kaikki avoimet dokumentit ja sulje kaikki muut ohjelmat.
  2. Kaksoisosoita MacProAudioUpdate1.1.pkg-tiedostoa.
  3. Lue näytölle tulevat ohjeet ja noudata niitä.
    Tärkeää: Älä sammuta tai muuten keskeytä tietokonetta, kun päivitys on käynnissä. Etenemispalkki ilmaisee päivityksen tilan.
  4. Jos näyttöön tulee Tietokone ei tarvitse tätä päivitystä -viesti, tietokone ei tarvitse päivitystä.
  5. Näkyviin tulee Asennus onnistui -näyttö. Osoita Käynnistä uudelleen.

Lisätietoja

Toimi seuraavasti tarkistaaksesi, onko päivitys jo otettu käyttöön:

1. Valitse Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista.
  2. Avaa Järjestelmän kuvaus valitsemalla Lisätietoja.
  3. Valitse Järjestelmän kuvauksen Ohjelmisto-osasta Laajennukset.
  4. Jos päivityksen asentaminen onnistui, AppleIntelCPUPowerManagementin version 104.3.1 pitäisi näkyä luettelossa laajennuksena.