Päätteen sudo-komento vaatii ylläpitäjän salasanan

Jos haluat suorittaa sudo-komennon Macin Päätteellä, sinun on kirjauduttava sisään käyttämällä ylläpitäjän tiliä, jolla on salasana.

Kun olet kirjautunut Maciin käyttämällä ylläpitäjän tiliä, Pääte-ohjelman sudo-komennolla voit suorittaa komentoja toisena käyttäjänä, esimerkiksi root-käyttäjänä. Komennon antamisen jälkeen Pääte pyytää sinua antamaan tilisi salasanan. Jos olet unohtanut salasanan tai tililläsi ei ole salasanaa, lisää tai vaihda salasana Käyttäjät ja ryhmät -asetuksissa. Voit tämän jälkeen suorittaa sudo-komennot Päätteessä.

Pääte ei näytä salasanaa, kun kirjoitat sitä. Jos annat väärän tai tyhjän salasanan, komentoa ei suoriteta, ja Pääte pyytää sinua yrittämään uudelleen.