Applen USB-A-kamerasovittimien käyttäminen muiden USB-A-laitteiden kanssa

Lue ohjeet Applen USB-A-kamerasovittimien käyttöön USB-A-laitteiden kanssa.

Laitteiden liittäminen

Applen USB-A-kamerasovittimilla voit tuoda kuvia digikamerastasi. Applen USB-A-kamerasovittimilla voit liittää iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin myös muita USB-A-laitteita.

Voit käyttää Applen USB-A-kamerasovittimilla seuraavia laitteita:

• ääni- ja MIDI-liitännät ja -laitteet
  • keskittimet
  • Ethernet-sovittimet
  • SD-kortinlukijat
  • viivakoodinlukijat.

Jos käytät Applen USB 3 -kamerasovitinta, tarvitset iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 9.3 tai uudempi.

Jotkin laitteet tarvitsevat enemmän virtaa kuin mitä iPhone, iPad tai iPod touch pystyy antamaan. Jos liität jonkin tällaisen laitteen, saatat saada seuraavan virheilmoituksen: Liitetty lisälaite käyttää liikaa virtaa. Toimi tässä tapauksessa seuraavasti:

• Liitä laitteet virralliseen USB-A-keskittimeen tai toissijaiseen virtalähteeseen.
  • Käytä Lightning–USB 3 -kamerasovitinta.

Lightning–USB 3 -kamerasovittimessa on Lightning-portti, jolla voit yhdistää sovittimen USB-A-virtalähteeseen. Se antaa virtaa sekä iOS-laitteellesi että liitetylle laitteelle.

Tuetut Ethernet-sovittimet

Voit käyttää Applen USB 3 -kamerasovittimen kanssa muun muassa seuraavia USB-A–Ethernet-sovittimia:

• Applen USB–Ethernet-sovitin
  • Buffalo LUA-U2-GT
  • Linksys USB200M
  • Linksys USB1000
  • IO-Data ETG-US2
  • Belkin F5D5055.

Näin saat apua

Jos et pysty liittämään tuettua laitetta, toimi seuraavasti:

1. Irrota Applen USB-kamerasovitin iOS-laitteestasi.
  2. Irrota kaikki Applen USB-kamerasovittimeen liitetyt laitteet.
  3. Käynnistä iOS-laite uudelleen.
  4. Kiinnitä Applen USB-kamerasovitin ja yritä yhdistää USB-laite uudelleen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.