Applen USB-kamerasovittimien käyttäminen muiden USB-laitteiden kanssa

Lue ohjeet Applen USB-kamerasovittimien käyttöön USB-laitteiden kanssa.

Laitteiden liittäminen

Applen USB-kamerasovittimilla voit tuoda kuvia digikamerastasi. Applen USB-kamerasovittimilla voit liittää iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin myös muita USB-laitteita.

Voit käyttää Applen USB-kamerasovittimilla seuraavia USB-laitteita:

• ääni- ja MIDI-liitännät ja -laitteet
  • keskittimet
  • Ethernet-sovittimet
  • SD-kortinlukijat
  • viivakoodinlukijat.

Jos käytät Applen USB 3 -kamerasovitinta, tarvitset iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 9.3 tai uudempi.

Jotkin USB-laitteet tarvitsevat enemmän virtaa kuin iPhone, iPad tai iPod touch voi antaa. Jos liität jonkin tällaisen laitteen, saatat saada seuraavan virheilmoituksen: liitetty lisälaite käyttää liikaa virtaa. Toimi tässä tapauksessa seuraavasti:

• Liitä USB-laitteet virralliseen USB-keskittimeen tai toissijaiseen virtalähteeseen.
  • Käytä Lightning–USB 3 -kamerasovitinta.

Lightning–USB 3 -kamerasovittimessa on Lightning-portti, jolla voit yhdistää sovittimen USB-virtalähteeseen. Se antaa virtaa sekä iOS-laitteellesi että liitetylle USB-laitteelle.

Tuetut Ethernet-sovittimet

Voit käyttää Applen USB 3 -kamerasovittimen kanssa muun muassa seuraavia USB–Ethernet-sovittimia:

• Applen USB–Ethernet-sovitin
  • Buffalo LUA-U2-GT
  • Linksys USB200M
  • Linksys USB1000
  • IO-Data ETG-US2
  • Belkin F5D5055.

Näin saat apua

Jos et voi yhdistää tuettuun USB-laitteeseen, toimi seuraavasti:

1. Irrota Applen USB-kamerasovitin iOS-laitteestasi.
  2. Irrota kaikki USB-laitteet Applen USB-kamerasovittimesta.
  3. Käynnistä iOS-laite uudelleen.
  4. Kiinnitä Applen USB-kamerasovitin ja yritä yhdistää USB-laite uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.