iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa olevien Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostojen turvallinen tallentaminen

Lue, kuinka voit tallentaa iWork-tiedostosi käyttämällä iCloudia tai iTunesia.

Tiedostojen tallentaminen iCloud Driven avulla

Kun tallennat tiedostoja iCloud Driveen, ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissa, joihin on kirjauduttu samalla Apple ID:llä ja joissa iCloud Drive on käytössä.

• Käytä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Pagesia, Numbersia tai Keynotea tai selaa tiedostoja Tiedostot-apilla.
  • Macissa löydät kaikki tiedostosi Pagesilla, Numbersilla tai Keynotella tai käyttämällä Finderia
  • Windows-tietokoneellasi voit käyttää tiedostojasi iCloudin Windows-versiolla.
  • Käytä iCloud.comissa Pagesin, Numbersin tai Keynoten iCloud-versiota tai iCloud Drive -verkkosovellusta.

Aloita varmistamalla, että Pages, Numbers ja Keynote ovat iCloudissa käytössä:

• Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iCloud ja ota sitten iCloud Drive käyttöön. Varmista, että Pages, Numbers ja Keynote ovat käytössä.
  • Valitse Macissa  > Järjestelmäasetukset > ja klikkaa sitten iCloud Driven vieressä Valinnat. Varmista, että Pages, Numbers ja Keynote on valittu, ja klikkaa sitten Valmis.
  • Ota sitten Windows-tietokoneessa iCloudin Windows-versio käyttöön.
  • Avaa sitten Macin tai Windows-tietokoneen selaimella iWork-ohjelma iCloud.comissa.

iTunesin käyttäminen Macin kanssa

Jos et käytä iCloudia, voit tietokoneessa olevalla iTunesilla siirtää iWork- ja Microsoft-dokumentteja suoraan iPadin, iPhonen tai iPod touchin ja tietokoneen välillä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.