Mac-kannettavat: Kannettavan tietokoneen Multi-Touch-ohjauslevyn tunnistaminen

Monissa Mac-kannettavissa on Multi-Touch-ohjauslevy, jolla voi suorittaa erilaisia tehtäviä, kuten zoomata, pyörittää kuvia ja jopa siirtyä ohjelmasta toiseen. Eleisiin käytetään kahta, kolmea tai neljää sormea. Käytettävissä olevat eleet vaihtelevat Mac-kannettavan ja käyttöjärjestelmän mukaan.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Esimerkiksi seuraavissa Mac-kannettavissa on Multi-Touch-ohjauslevy ja erillinen painike:

• MacBook Air (alkuperäinen)
  • MacBook Air (loppuvuosi 2008)
  • MacBook Air (vuoden 2009 puoliväli)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, alkuvuosi 2008)
  • MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2008).

Lisätietoja näiden ohjauslevyjen tukemista eleistä on seuraavissa artikkeleissa:

Esimerkiksi seuraavissa Mac-kannettavissa on Multi-Touch-ohjauslevy ja sisäänrakennettu painike:

• MacBook Air (loppuvuosi 2010 tai uudempi)
  • MacBook (loppuvuosi 2009 tai uudempi)
  • MacBook Pro (loppuvuosi 2008 tai uudempi).

Lisätietoja näiden ohjauslevyjen tukemista eleistä on seuraavissa artikkeleissa: