Tietoja: QuickTime 7.6.4

QuickTime 7.6.4 toimii aiempia versioita luotettavammin, minkä lisäksi siinä on entistä paremmat yhteensopivuus- ja tietoturvaominaisuudet. Tätä versiota suositellaan kaikille QuickTime 7 -käyttäjille.

Päivityksen sisältö

• Tuki iTunes 9:lle.
  • Entistä parempi äänilaitteiden tuki Windows Vistassa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa.

Huomautus: QuickTime 7.6.4 on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Mac OS X 10.4.11, Mac OS X 10.5–10.5.8, Windows XP SP2 tai uudempi ja Windows Vista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.