VoiceOver-tuki muissa kuin Applen ohjelmissa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Apple on jättänyt kehittäjien vastuulle lisätä ohjelmiinsa toiminnot, jotka mahdollistavat VoiceOverin asianmukaisen toiminnan.

Apple on jättänyt kehittäjien vastuulle lisätä ohjelmiinsa toiminnot, jotka mahdollistavat VoiceOverin asianmukaisen toiminnan. Ellei ohjelma tue VoiceOveria, tarkista, onko sille päivitystä App Storessa, tai ota yhteyttä ohjelman kehittäjään. Etsi ohjelma App Storesta, niin saat kehittäjän tukisivuston tiedot. Kehittäjän sivuston osoite on ohjelman tuotetietosivulla.

Jos ohjelmassa ei ole täyttä VoiceOver-tukea, VoiceOver saattaa ohittaa painikkeet ja tekstialueet, tai se ei kerro kohteen oikeaa tyyppiä. Jotta ongelma voitaisiin välttää, Apple on lisännyt iOS 5:een muokatut tyypit. Kun VoiceOver on käytössä, avaa kohteiden merkitsin kahden sormen kaksoisnapautus ja pitäminen painettuna -eleellä. Nyt voit luoda omat tyypit kohteille, joiden tyypit eivät ole oikein ohjelmassa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.