Apple Cinema Display (30-tuumainen DVI) saattaa näyttää enimmäistarkkuutena 1280 x 800

Kun liität Apple Cinema Displayn (30-tuumainen DVI) tietokoneeseen, suurin käytettävissä oleva tarkkuus saattaa olla 1280 x 800, vaikka näytön optimaalinen tarkkuus on 2560 x 1600. Näin voi käydä, jos näyttö on liitetty Single-Link DVI ‑liitännällä Dual-Link DVI ‑liitännän sijaan.

Liitä näyttö Dual-Link DVI ‑porttiin, jotta voit käyttää näytön suuria tarkkuuksia. Seuraavien tuoteyhdistelmien pitäisi tarjota paras mahdollinen tarkkuus.

Tietokone

Näytönohjain

Paras portti tai sovitin optimaalisen tarkkuuden varmistamiseen

Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Dual AMD FirePro D300

Dual AMD FirePro D500

Dual AMD FirePro D700

Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovitin

Mac Pro (vuoden 2012 puoliväli ja vanhemmat)

Power Mac G5 (kaikki mallit)

NVIDIA GeForce GT 120

ATI Radeon HD 4870

ATI Radeon HD 5770

ATI Radeon HD 5870

DVI-portti tai Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovitin

ATI Radeon X1900 XT

NVIDIA Quadro FX4500

ATI Radeon HD 2600 XT

NVIDIA GeForce 8800 GT

NVIDIA Quadro FX5600

Kumpi tahansa kahdesta DVI-portista

ATI Radeon 9650

Vain DVI-portti 2

NVIDIA GeForce 6600 LE

NVIDIA GeForce 6600

NVIDIA GeForce 7300 GT

Vain DVI-portti 1

ATI Radeon X850 XT

NVIDIA GeForce 6800 Ultra DDL

NVIDIA GeForce 6800 GT DDL

DVI-portti

MacBook Pro (13-tuumainen, vuoden 2009 puoliväli tai uudempi)

MacBook Pro (15-tuumainen, loppuvuosi 2008 tai uudempi)

MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2009 tai uudempi)

MacBook Air (loppuvuosi 2008) ja uudemmat

MacBook (13-tuumainen, alumiini, loppuvuosi 2008)

MacBook (13-tuumainen, loppuvuosi 2009 ja uudemmat)

Varustettu Mini DisplayPort- tai Thunderbolt-portilla

Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovitin

iMac (alkuvuosi 2009) ja uudemmat

Mac mini (alkuvuosi 2009) ja uudemmat

Varustettu Mini DisplayPort- tai Thunderbolt-portilla

Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovitin

Huomautukset:

• Varmista, että käytät yhteensopivaa näytönohjainta tai sisäistä porttia, jossa on Dual-Link-tuki. Yhteensopivissa näytönohjaimissa on oltava Dual-Link DVI ‑portti.

• Kun käytät Mini DisplayPort – DVI ‑sovitinta, sinun on käytettävä Dual-Link-yhteensopivaa sovitinta.

Lisätietoja

Vanhemmat tuotteet, joita ei ole lueteltu tässä artikkelissa, eivät ehkä tarjoa Dual-Link DVI ‑liitäntää eivätkä ehkä pysty tukemaan Apple Cinema Display ‑näyttöä (30-tuumainen DVI) sen omalla natiivitarkkuudella (2560 x 1600). Tällaiset tuotteet rajoitetaan Single-Link DVI ‑liitännällä käytettävissä olevaan enimmäistarkkuuteen, joka on 1280 x 800 (puolet 2560 x 1600 ‑natiivitarkkuudesta). Näytöt, jotka eivät ole Applen valmistamia ja jotka edellyttävät Dual-Link DVI ‑liitäntää, rajoitetaan vastaavasti puoleen enimmäistarkkuudesta, kun niitä käytetään Single-Link DVI ‑liitännän kanssa.

Lisätietoja Applen Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovittimesta on sivulla Tietoja Applen Mini DisplayPort – Dual-Link DVI ‑sovittimesta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.