Tietoja iPhonen tilapalkin TTY-symbolista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat iPhonen tilapalkissa olevan TTY (Teletype) -symbolin.

Kuurot ja huonokuuloiset henkilöt voivat käyttää TTY (Teletype) -laitteita tekstin kirjoittamiseen ja lukemiseen. Jos käytössä on iPhonen TTY-sovitin (saatavilla osoitteesta www.apple.com/fi/store), voit käyttää iPhonea TTY-laitteen kanssa.

Jos tilapalkissa näkyy  , TTY on päällä. Laita TTY päälle tai pois päältä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > TTY.

Lisätietoja

TTY on käytettävissä vain jos operaattorisi tukee sitä. Lisätietoja saat operaattoriltasi.

Lue lisätietoja iPhonen käyttöapuvaihtoehdoista.