Macin näytön värit muuttuvat käänteisiksi tai mustavalkoisiksi

Tietyt käyttöaputoiminnot vaikuttavat värien näyttötapaan.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Jos näytön kaikki värit muuttuvat yllättäen käänteisiksi tai mustavalkoisiksi, olet ehkä painanut ctrl-optio-komento-8-näppäinyhdistelmää, joka on näytön värien kääntämiseen käytettävä Mac-käyttöavun oikotie

Voit hallita tätä toimintoa käyttöapuasetuksissa:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Käyttöapu.
  2. Poista Näyttö-osassa Muuta värit käänteisiksi- tai Käytä harmaasävyä -asetuksen valinta.