Macin näytön värit muuttuvat käänteisiksi tai mustavalkoisiksi

Tietyt käyttöaputoiminnot vaikuttavat värien näyttötapaan.

Jos näytön kaikki värit muuttuvat yllättäen käänteisiksi tai mustavalkoisiksi, olet ehkä painanut ctrl-optio-komento-8-näppäinyhdistelmää, joka on näytön värien kääntämiseen käytettävä Mac-käyttöavun oikotie

Voit hallita tätä toimintoa käyttöapuasetuksissa:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Käyttöapu.
  2. Poista Näyttö-osassa Muuta värit käänteisiksi- tai Käytä harmaasävyä -asetuksen valinta.