Tietoja MacBookin järjestelmänhallintayksikön päivitys 1.3:sta

Tämä järjestelmänhallintayksikön päivitys nopeuttaa käynnistymisaikaa joissakin MacBook-tietokoneissa, kun tietokone käynnistetään akusta käsin.

Alkuvuonna 2009 julkaistut polykarbonaatista valmistetut MacBook-tietokoneet saattavat toimia hitaammin, kun ne käynnistetään käyttämällä pelkkää akkuvirtaa. Uudelleenkäynnistys käyttämällä akkuvirtaa ei välttämättä ratkaise ongelmaa.

Ongelman voi ratkaista lataamalla ja asentamalla tämän päivityksen.

Selvitä, voiko tämän päivityksen asentaa tietokoneeseesi, artikkelista EFI- ja SMC-laiteohjelmiston päivitykset Intel-pohjaisiin Mac-tietokoneisiin.