Takuu ei kata Mac-tietokoneiden ja -lisävarusteiden kastumisvaurioita

Applen yhden vuoden rajoitettu takuu ja AppleCare Protection Plan (APP) -sopimus eivät kata Mac-tietokoneille ja -lisävarusteille nestevahingoista aiheutuneita vikoja.

Nykyisissä kannettavissa Mac-tietokoneissa sekä Applen langallisissa ja langattomissa näppäimistöissä (paitsi Magic Keyboardissa) on kastumisilmaisimet, joiden avulla voi selvittää, onko tuote kastunut.

Valmistajan takuun edut täydentävät kuluttajalainsäädännön takaamia oikeuksia. Lue lisätietoja Applen tuotteista ja kuluttajalainsäädännön takaamista oikeuksista.

Jos näppäimistö ei toimi