Ohjelmiston RAID-peilauksen rakentaminen uudelleen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ohjelmiston RAID-peilaus rakennetaan uudelleen Mac OS X:ssä.

Kun levy, joka on peilatun RAID-pakan lohko, irrotetaan ja liitetään uudelleen, levy on rakennettava uudelleen niin, että se sisältää tuoreimmat tiedot. Jos otit RAID:n luomisen yhteydessä käyttöön RAID Mirror AutoRebuild (RAID-peilauksen automaattinen uudelleenrakennus) -valinnan RAID-valintaikkunassa, levy rakennetaan uudelleen automaattisesti taustalla, eikä sinun tarvitse noudattaa tässä artikkelissa kuvattuja vaiheita.

Jos et ottanut käyttöön RAID Mirror AutoRebuild (RAID-peilauksen automaattinen uudelleenrakennus) -valintaa RAID-valintaikkunassa RAID:n luomisen yhteydessä, sinun on itse rakennettava levy uudelleen. Peilatun RAID-pakan levyn uudelleenrakentaminen:

1. Avaa Levytyökalu.
  2. Valitse RAID-pakka ja osoita RAID-valintaa.
  3. Osoita Rakenna uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.