Apple-kuulokkeiden käyttö iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä langalliset Apple-kuulokkeet toimivat iOS-laitteesi kanssa.

Tällä sivulla on langallisiin Apple-kuulokkeisiin liittyviä ohjeita. Saat apua myös AirPodsien, Applen langattomien kuulokkeiden, käyttöön.

Apple EarPodsit Lightning-liittimellä

Apple EarPodsit Lightning-liittimellä -kuulokkeiden käyttöön tarvitaan iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on Lightning-liitäntä ja iOS 10 tai uudempi.

Apple EarPodsit Lightning-liittimellä eivät toimi iPod nanon tai niiden laitteiden kanssa, joissa on iOS 9 tai aiempi.

Apple EarPodsit 3,5 mm:n kuulokeliitännällä

Apple EarPodsit 3,5 mm:n kuulokeliitännällä toimivat sellaisten iPhonen, iPadin ja iPodin mallien kanssa, joissa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Voit käyttää näitä kuulokkeita myös muiden sellaisten tuotteiden kanssa, joissa on vakiomallinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

Applen In-Ear-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

Applen In-Ear-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla toimivat sellaisten iPhonen, iPadin ja iPodin mallien kanssa, joissa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Voit käyttää näitä kuulokkeita myös muiden sellaisten tuotteiden kanssa, joissa on vakiomallinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

Lightning–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin

Lightning–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovittimen avulla voit yhdistää 3,5 mm:n kuulokkeet ja muun äänilaitteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, jossa on Lightning-liitäntä. iOS-laitteessasi on myös oltava iOS 10 tai uudempi.

Liitä Lightning–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin iOS-laitteesi Lightning-liitäntään ja toinen pää kuulokkeisiin.

USB-C–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin

USB-C–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovittimen avulla voit liittää 3,5 mm:n kuulokkeita ja muita äänilaitteita USB-C-porttiin.

Liitä USB-C–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin laitteesi USB-C-porttiin ja liitä toinen pää kuulokkeisiin.

Lisätietoja

• Jos liität kahdet kuulokkeet iOS-laitteeseen sekä 3,5 mm:n kuulokeliitännän että Lightning-liitännän avulla, ääntä toistetaan vain näistä viimeksi liitetystä.
  • Kun käytät Applen kuulokkeita Applen aiempien tuotteiden kanssa, voit ehkä toistaa ääntä, mutta et käyttää muita ominaisuuksia. Esimerkiksi Apple EarPodsit 3,5 mm:n kuulokeliitännällä -kuulokkeiden äänenvoimakkuuden tai toiston hallinta ei ehkä toimi joissakin iPod-malleissa.
  • Lue, mitä tehdä, jos kuulokkeet eivät toimi iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa.
  • Lue ohjeet, jos iPhone on jumittunut kuuloketilaan.
  • Lue ohjeet Beats-tuotteiden käyttöön.