Applen langallisten kuulokkeiden käyttäminen

Lue lisätietoja Applen langallisista kuulokkeista.

No alt supplied for Image

Tällä sivulla on Applen langallisiin kuulokkeisiin liittyviä ohjeita. Saat apua myös AirPodien, Applen langattomien kuulokkeiden, käyttöön.

Apple EarPodit (USB-C)

No alt supplied for Image

Tarvitset Apple EarPodien (USB-C) käyttöön iPhonen, iPadin tai muun laitteen, jossa on USB-C-liitin.

Apple EarPodit Lightning-liittimellä

No alt supplied for Image

Apple EarPodit Lightning-liittimellä -kuulokkeiden käyttöön tarvitaan iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on Lightning-liitäntä ja iOS 10 tai uudempi.

Apple EarPodit Lightning-liittimellä eivät toimi iPod nanon tai niiden laitteiden kanssa, joissa on iOS 9 tai aiempi.

Apple EarPodit 3,5 mm:n kuulokeliitännällä

No alt supplied for Image

Apple EarPodit 3,5 mm:n kuulokeliitännällä toimivat sellaisten iPhonen, iPadin ja iPodin mallien kanssa, joissa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Voit käyttää kuulokkeita myös muiden sellaisten laitteiden kanssa, joissa on vakiomallinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

Applen In-Ear-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla

No alt supplied for Image

Applen In-Ear-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla toimivat sellaisten iPhonen, iPadin ja iPodin mallien kanssa, joissa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Voit käyttää kuulokkeita myös muiden sellaisten laitteiden kanssa, joissa on vakiomallinen 3,5 mm:n kuulokeliitäntä.

Lightning–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin

No alt supplied for Image

Lightning–3,5 mm:n kuulokeliitäntä -sovittimen avulla voit yhdistää kuulokkeet tai muun äänilaitteen, jossa on 3,5 mm:n liitin, iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, jossa on Lightning-liitäntä. iOS-laitteessasi on myös oltava iOS 10 tai uudempi.

Liitä Lightning–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin iOS-laitteesi Lightning-liitäntään ja toinen pää kuulokkeisiin.

USB-C–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin

No alt supplied for Image

USB-C–3,5 mm:n kuulokeliitäntä -sovittimen avulla voit liittää USB-C-porttiin kuulokkeet tai muun äänilaitteen, jossa on 3,5 mm:n liitin.

Liitä USB-C–3,5-mm:n kuulokeliitäntä -sovitin laitteesi USB-C-porttiin ja liitä toinen pää kuulokkeisiin.

Lisätietoja

• Jos liität kahdet kuulokkeet iOS-laitteeseen sekä 3,5 mm:n kuulokeliitännän että Lightning-liitännän avulla, ääntä toistetaan vain viimeksi liitetystä.

• Jos käytät Applen kuulokkeita Applen aiempien tuotteiden kanssa, voit ehkä toistaa ääntä, mutta et käyttää muita ominaisuuksia. Esimerkiksi Apple EarPodit 3,5 mm:n kuulokeliitännällä -kuulokkeiden äänenvoimakkuuden tai toiston hallinta ei ehkä toimi joissakin iPod-malleissa.

• Lue, mitä voit tehdä, jos kuulokkeet eivät toimi iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa.

• Lue ohjeet Beats-tuotteiden käyttöön.