Apple Cinema Display- ja Apple Thunderbolt Display -näytöt: Näin löydät sarjanumeron

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä Apple Cinema Display- ja Apple Thunderbolt Display -näyttöjen sarjanumerot sijaitsevat.

Sarjanumero löytyy monista eri paikoista:

• näytön pohjasta
  • saranamekanismista
  • tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta
  • alkuperäisestä kuitista (tai laskusta).

Näytön pohjasta

Sarjanumero viivakoodeineen on etiketissä näytön jalustan alla. Voit tarkastella sarjanumeroa pitämällä kiinni näytön sivuista ja asettamalla näytön varovasti etupuoli alaspäin pehmeän ja puhtaan pyyhkeen tai liinan päälle.

Sarjanumero näytön pohjassa

Saranamekanismista

Jalusta on poistettava, jotta saranamekanismissa oleva sarjanumero näkyisi. Haluat ehkä tarkistaa sarjanumeron tällä tavalla, jos alkuperäinen jalusta on poistettu valinnaisen VESA-alustasovittimen asennusta varten.

Tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta

Jos näytön alkuperäinen pakkaus on vielä tallella, sarjanumero on pakkaukseen kiinnitetyssä viivakooditarrassa.

Alkuperäisestä kuitista (tai laskusta)

Jälleenmyyjät liittävät joskus kuittiin näytön sarjanumeron.

Lisätietoja

Lue lisätietoja siitä, miten sarjanumero löytyy muista Applen laitteistotuotteista.