Apple-näytön sarjanumeron tarkistaminen

Lue ohjeet Apple Pro Display XDR:n, Thunderbolt Displayn tai Apple Cinema Displayn sarjanumeron tarkistamiseen.

Katso ensin täältä

Apple-näytön sarjanumeron voi tarkistaa eri tavoin:

• Macista, kun näyttö on yhdistetty: valitse Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista, klikkaa Järjestelmäraportti ja klikkaa sitten Grafiikka/näytöt.
  • Tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta.

Löydät sarjanumeron myös muista sijainneista, kuten näytöstä tai jalustasta, alla kuvatulla tavalla.

Apple Pro Display XDR

Löydät Pro Display XDR:n sarjanumeron näytön takana olevasta näytön keskiöstä. Lue, miten voit irrottaa Pro Display XDR:n Pro Standista tai VESA-kiinnityssovittimesta.Pro Display XDR:n takaosa, jossa näkyy takana, näytön keskellä oleva sarjanumero.

Thunderbolt Display ja Apple Cinema Display

Löydät näytön sarjanumeron näistä muista sijainneista:

• Näytön jalustasta: Voit tarkastella sarjanumeroa pitämällä kiinni näytön sivuista ja asettamalla näytön varovasti etupuoli alaspäin pehmeän ja puhtaan pyyhkeen tai liinan päälle.

Näytön jalusta, jossa näkyy sarjanumeron sijainti.
  • Alkuperäisestä kuitista (tai laskusta).
  • Saranamekanismista: Jalusta on poistettava, jotta saranamekanismissa oleva sarjanumero näkyisi. Haluat ehkä tarkistaa sarjanumeron tällä tavalla, jos alkuperäinen jalusta on poistettu valinnaisen VESA-kiinnityssovittimen asennusta varten.

Lisätietoja

Lue lisätietoja siitä, miten sarjanumero löytyy muista Apple-tuotteista.