Yhteensopimattomat ohjelmistot Macissa

Jotkin yhteensopimattomat ohjelmistot poistetaan automaattisesti käytöstä, kun macOS päivitetään.

Kun päivität macOS:n tai siirrät tietokoneen sisällön uuteen Maciin, uuden macOS-version kanssa yhteensopimattomiksi tiedetyt ohjelmistot poistetaan käytöstä, eivätkä ne toimi päivitetyssä järjestelmässä. Ohjelmistot siirretään Macin käynnistysaseman päätasolla olevaan Yhteensopimaton ohjelmisto -kansioon.

Jos haluat käyttää jotakin yhteensopimatonta ohjelmistoa, tarvitset sen päivitetyn version, joka on yhteensopiva uuden käyttöjärjestelmäsi kanssa. Ohjelman yhteensopivuustiedot ja järjestelmävaatimukset kerrotaan sen tuotesivulla Mac App Storessa. Voit myös tiedustella ohjelman kehittäjältä, onko ohjelmasta saatavilla tai tulossa uutta yhteensopivaa versiota.

PowerPC-ohjelmat eivät toimi OS X Mavericksissa tai uudemmissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.