Yhteensopimattomat ohjelmistot Macissa

Lue, miten Mac auttaa tunnistamaan yhteensopimattoman ohjelmiston.

Joissakin tapauksissa macOS voi tunnistaa sen kanssa yhteensopimattoman ohjelmiston. Esimerkki:

• Jos päivität macOS:n, macOS-asentaja saattaa varoittaa sinua asennetuista apeista, joiden tiedetään olevan yhteensopimattomia kyseisen macOS-version kanssa.

• Jos päivität macOS:n tai siirrät tietoja uuteen Maciin Siirtymisapurilla, yhteensopimattomiksi tiedetyt apit saatetaan siirtää Siirretyt kohteet ‑kansioon tai Yhteensopimaton ohjelmisto ‑kansioon.

• Jos käytät appia, jonka tiedetään olevan yhteensopimaton, macOS saattaa varoittaa sinua siitä, että appi on päivitettävä. Tällöin appi sulkeutuu välittömästi.

Appi on päivitettävä ‑hälytys

Riippumatta siitä, tiedetäänkö apin olevan yhteensopimaton tai luuletko sen olevan, koska se ei toimi odotetulla tavalla, varmista, että käytät apin uusinta versiota. Voit tarkistaa apin toimittajalta tai kehittäjältä, mikä versio on yhteensopiva käytössäsi olevan macOS-version kanssa.

Yhteydenotto muuhun toimittajaan tai kehittäjään

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.