Yhteensopimattomat ohjelmistot Macissa

Jotkin yhteensopimattomat ohjelmistot poistetaan automaattisesti käytöstä, kun macOS päivitetään.

Kun päivität macOS:n tai siirrät tietokoneen sisällön uuteen Maciin, uuden macOS-version kanssa yhteensopimattomiksi tiedetyt ohjelmistot poistetaan käytöstä, eivätkä ne toimi päivitetyssä järjestelmässä. Ohjelmistot siirretään Macin käynnistysaseman päätasolla olevaan Yhteensopimaton ohjelmisto -kansioon.

Jos haluat käyttää jotakin yhteensopimatonta ohjelmistoa, tarvitset sen päivitetyn version, joka on yhteensopiva uuden käyttöjärjestelmäsi kanssa. Ohjelman yhteensopivuustiedot ja järjestelmävaatimukset kerrotaan sen tuotesivulla Mac App Storessa. Voit myös tiedustella ohjelman kehittäjältä, onko ohjelmasta saatavilla tai tulossa uutta yhteensopivaa versiota.

PowerPC-ohjelmat eivät toimi OS X Mavericksissa tai uudemmissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.