Kuuntele Apple Podcastsilla

Tutustu viihdyttäviin, valistaviin ja innostaviin äänitarinoihin sekä tilaa niitä iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n Apple Podcastsin avulla.

Apple TV, iPhone ja iPad.

Podcastit-apin kuvake

Selaa ilmaisia äänijaksoja ja -ohjelmia erilaisista aiheista komediasta tieteen kautta uutisiin ja politiikkaan iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n Apple Podcastsin avulla.

Tutustu Apple Podcastsiin

Liiku Apple Podcastsissa käyttämällä iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön alalaidassa olevia välilehtiä. Apple TV:ssä voit pyyhkäistä alas Siri- tai Apple TV Remotessa, niin pääset siirtymisvalikkoon.

Kuuntele nyt

Kuuntele nyt

Tässä välilehdessä näet uudet ja kuuntelemattomat jaksot tilaamistasi ohjelmista sekä viime aikoina lisätyt jaksot. Napauta ohjelmaa, jonka haluat kuunnella. Viimeisen jakson päätyttyä kirjastossa näkyvät kyseisen ohjelman toistamattomat jaksot toistetaan automaattisesti seuraavaksi. Näet myös ohjelmia, joista saattaisit pitää, ja ohjelmat, joita olet kuunnellut lähiaikoina.

Kirjasto

Kirjasto

Katso kaikki ohjelmat ja jaksot, jotka olet lisännyt kirjastoosi – vaikka et olisikaan sillä hetkellä tilaaja. Napauta Ladatut jaksot nähdäksesi vain podcastit, jotka olet ladannut ja joita voit kuunnella ilman mobiilidata- tai Wi-Fi-yhteyttä.1

Voit luoda mukautetun aseman tai lisätä podcastin, jonka olet tilannut verkkosivuston kautta. Napauta Muokkaa oikeassa yläkulmassa. Napauta sitten Uusi asema tai Lisää podcast syöttämällä URL.

1. Et voi ladata kohteita Apple TV:llä, mutta voit suoratoistaa sisältösi Wi-Fi-yhteyden kautta.

Selaa

Selaa

Tutustu uutuuksiin ja listojen kärkisijoihin tässä välilehdessä. Napauta mitä tahansa jaksoa aloittaaksesi kuuntelun tai napauta Lisää lisätäksesi sen kirjastoosi, jotta voit kuunnella sen myöhemmin.

Haku

Haku

Käytä tätä välilehteä hakeaksesi tiettyjä jaksoja, ohjelmia, tarjoajia tai aiheita. Napauta hakukenttää ja sitten Kaikki podcastit tai Oma kirjasto, jos haluat hakea koko Apple Podcasts -katalogista tai vain omasta kirjastostasi.

Kuuntele ohjelmia

Kun toistat jaksoja iOS-laitteesi Apple Podcastsilla, soitin näkyy näytön alalaidassa. Avaa Toistossa nyt2 -näyttö, jossa näkyvät kaikki toistosäätimet.

2. Kun iPad on pystytilassa, Toistossa nyt -valinta sijaitsee oikeassa alakulmassa. Avaa Apple TV:ssä Apple Podcasts ja pyyhkäise sitten alaspäin Siri Remotessa tai Apple TV Remotessa, niin näet Toistossa nyt -kohdan yläreunan valikkorivillä.

iPhonessa, jossa on Toistossa nyt avoinna, selataan alas, jolloin näkyviin tulevat Uni-painike, Jaa-painike, jakson huomautukset ja Seuraavaksi.

Hallitse toistoa

Toistossa nyt -kohdassa voit suorittaa seuraavat toiminnot:

• Säädä äänenvoimakkuutta.
  • Toista jaksoja ja keskeytä niiden toisto.
  • Napauta Taaksepäin 15 sekuntia Taaksepäin 15 sekuntia -painike -painiketta tai Eteenpäin 30 sekuntia Eteenpäin 30 sekuntia -painike -painiketta, jos haluat ohittaa jakson.
  • Napauta toistonopeuden kuvaketta Toistonopeuden painike, jos haluat muuttaa toistonopeutta.
  • iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa voit myös napauttaa toiston kohdetta Toiston kohde, jos haluat vaihtaa laitetta, josta ääntä toistetaan.
  • Pyyhkäise Toistossa nyt -kohdassa ylöspäin, jos haluat nähdä jakson huomautukset ja seuraavaksi kuunneltavien jaksojen jonon. Täällä voit myös napauttaa Uniajastin-painiketta, jolloin podcastin toisto päättyy tietyn ajan kuluttua.

Voit poistua koko näytön tilasta napauttamalla Kätke Kätke Toistossa nyt ‑näkymä -painike tai pyyhkäisemällä alas soittimen ylälaidasta.

Tilaa ohjelmia

1. Etsi Apple Podcastsista ohjelma, josta pidät.
  2. Napauta ohjelmaa siirtyäksesi sen tietosivulle.
  3. Napauta Tilaa. Uudet jaksot latautuvat nyt automaattisesti3 maksutta, ja saat ilmoituksen4, kun ne tulevat saataville.

Jos lopetat joksikin aikaa ohjelman kuuntelemisen, Apple Podcasts saattaa keskeyttää tilauksesi. Ohjelmat ja ladatut jaksot pysyvät kirjastossasi, mutta uusia jaksoja ei välttämättä päivitetä. Voit vastaanottaa uusia jaksoja tekemällä tilauksen uudelleen.

Voit perua ohjelman tilauksen seuraavasti:

1. Napauta ohjelmaa siirtyäksesi sen tietosivulle.
  2. Napauta Lisää Lisää-painike.
  3. Napauta Peru tilaus. Uusia jaksoja ei ladata laitteellesi, mutta kirjastossasi jo olevia jaksoja ei poisteta.

3. Poista automaattiset lataukset käytöstä iOS-laitteessasi valitsemalla Asetukset > Podcastit > Lataa jaksoja ja valitse sitten Pois.

4. Jos haluat muokata ilmoituksia, siirry Kuuntele nyt -välilehteen ja napauta Ilmoitusasetukset-kuvaketta Ilmoitusasetukset-painike.

Lisää tapoja kuunnella Apple Podcastsia

Sisällön hallinta on hyppysissäsi – mutta voit hallita sitä myös äänelläsi. Kysy Siriltä ”Mitä voin tehdä?” jos haluat tietää lisää Sirin podcast- ja äänikomennoista. Voit myös toimia seuraavasti:

Podcastit-appi, jossa näkyvät ladattavat jaksot.

Lataa tai poista jaksoja

Jos haluat kuunnella jaksoja offline-tilassa, toimi seuraavasti:

1. Etsi jakso kirjastosta tai selaamalla.
  2. Napauta jakson nimen vieressä Lataa Lataa. Jos näet Lisää-kuvakkeen Lisää, napauta sitä ja sen jälkeen Lataa Lataa -kuvaketta.

Jos et näe Lataa Lataa -kuvaketta, jakso on jo ladattu laitteellesi.5

Jaksot poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua siitä, kun olet kuunnellut ne, mutta voit poistaa ne myös manuaalisesti:

1. Etsi ohjelma kirjastosta.
  2. Avaa ohjelman tietosivu napauttamalla ohjelmaa.
  3. Pyyhkäise jakson päältä vasemmalle.
  4. Napauta Poista.6

Jos haluat merkitä jakson toistetuksi ja poistaa sen jonosta, toimi seuraavasti:

1. Siirry Kuuntele nyt -välilehteen.
  2. Etsi jakso, jonka haluat poistaa.
  3. Paina sitä pitkään ja napauta sitten Merkitse toistetuksi.

5. Voit vain suoratoistaa jaksoja vain Apple TV:n kautta.

6. Jos haluat poistaa tietyn jakson iTunesissa, klikkaa oikealla painikkeella tai Ctrl-klikkaa jaksoa ja valitse Poista kirjastosta.

Muuta asetuksiasi

Avaa iOS-laitteellasi Asetukset > Podcastit. Sieltä voit säätää seuraavia asetuksia:

• Synkronoi Apple Podcasts: Pidä Podcastit-kirjastosi samana kaikilla laitteillasi. Keskeytä jakso yhdellä laitteella ja jatka sen kuuntelua toisella laitteella.
  • Jatkuva toisto: Valitse, toistetaanko automaattisesti seuraava ohjelman jakso vai asema, kun yksi jakso päättyy.
  • Mobiilidata: Hallitse sitä, voiko Apple Podcasts suoratoistaa ohjelmia, kun iPhone tai iPad käyttää mobiilidataa.
  • Lataa jaksoja: Hallitse sitä, ladataanko uudet tai kuuntelemattomat jaksot laitteellesi.

Podcastin tuotesivulla voit myös hallita kyseisen ohjelman asetuksia napauttamalla Lisää Lisää-painike ja sitten Asetukset Asetukset-painike.