MacBook Pro (15-tuumainen, loppuvuosi 2008), (17-tuumainen, alkuvuosi 2009) ja (15- ja 17-tuumainen, vuoden 2009 puoliväli): Grafiikan suorituskyvyn asetusten muuttaminen.

Opi säätämään näytönohjaimen suorituskykyä kannettavissa MacBook Pro (15-tuumainen, loppuvuosi 2008)-, MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2009)- ja MacBook Pro (15-tuumainen ja 17-tuumainen, vuoden 2009 puoliväli) -tietokoneissa, joissa on NVIDIA 9400- tai 9600-näytönohjain.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Kannettavat MacBook Pro (15-tuumainen, loppuvuosi 2008)-, MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2009)- ja MacBook Pro (15-tuumainen ja 17-tuumainen, vuoden 2009 puoliväli) -tietokoneet sisältävät ominaisuuden Järjestelmäasetusten Energiansäästäjä-osiossa. Tässä osiossa säädetään näytönohjaimen suorituskykyä. Voit valita asetukseksi Pidempi akun käyttöaika tai Suurempi suorituskyky jäljempänä kuvatulla tavalla.

• Valitse Pidempi akun käyttöaika -asetus silloin, kun tietokoneessa ei käytetä paljon grafiikkaa sisältäviä ohjelmia tai jos MagSafe-muuntajaa ei voi kaikissa tilanteissa käyttää.
  • Valitse Parempi suorituskyky, jos tietokoneella pelataan pelejä tai tehdään muita tehtäviä, joissa vaaditaan laajamittaista kuvien käsittelyä.

Lisätietoja

Kun Energiansäästäjä-järjestelmän asetuksissa vaihdetaan grafiikka-asetus, sen käyttöön ottaminen edellyttää käyttäjän kirjautumista ulos järjestelmästä. Kun valitset Kirjaudu ulos (kuten alla olevassa kuvassa), järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa avoimet dokumentit tai muut työt.

Tietokoneet, jotka sisältävät tämän valinnan, käyttävät oletuksena valintaa Pidempi akun käyttöaika.

Lisätietoja grafiikan suorituskyvyn valitsemisesta Microsoft Windowsissa on artikkelissa MacBook Pro (15-tuumainen, loppuvuosi 2008) ja MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2009): GeForce 9400M -grafiikkasuorinta ei voi valita Windowsissa.

Jos etsit tietoja grafiikan suorituskyvyn vaihtamisesta uudemmissa kannettavissa Apple-tietokoneissa, katso MacBook Pro (15-tuumainen, vuoden 2010 puoliväli tai uudempi), MacBook Pro (17-tuumainen, vuoden 2010 puoliväli tai uudempi): Grafiikan suorituskyvyn asetusten muuttaminen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.